2777
2789
عنوان

اونایی که اسلیو کردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 29 پست
🥺🥺🥺

دیدم این مدلی که بهت میگم. کلی پوست اضافه میاره بدنت 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اشتهاش زیاده یا رژیم داعم داره تا چاق نشه دوباره

اشتهاش زیاده الان یه چن کیلو رفته بالا ولی بازم لاغره مواظبه چاق نشه اکثرن سعی میکنه نهار نخوره یا کم بخوره شامو صبحانه میخوره منم سر سفره ببینم زیاده روی میکنه تذکر میدم

منم تو باشگاهمون ۴۰کیلو دیدم اراده فولادی میخواد ولی بهتر از عمل کردنه

خاله من بحدی غذا می‌خورد عزیزم غیر قابل باور. مثلا شش تا شیرینی تر رو به راحتی می‌خورد الان اگه ببینی انقدر باکلاس شده. کم میخوره رژیمی میخوره خیلی هم جوون شده. 48 سالش هست 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

با رژیم یا اسلیو؟؟

رژیم و ورزش و طب سوزنی 

ممنون قشنگم

برای کاهش اشتها گوشواره لاغری بنداز معجزه هست تو کاهش اشتها. برو دکتر برات میزنن عالیه. خاله من داشت 

ای بابا پس اسلیو چیکار کرده 😄فقط وزن اضافتو کنده برده بعدش باید رژیم داعم باشی

آره اضافه وزن و میبره خب غذای اصلی نمیتونی به هیچ عنوان مثل قبل بخوری وگرنه محال بود من فقط ۵ ۶ کیلو اضافه کنم باز مثل قبل غذا میخوردم همش برمیگشت 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا