صبحی حرف از داداشش شده که هزار تا بدی به منکرده و تو زندگیم دخالت میکرد و بهم تهمت و توهین کرده بعد گفتم نه من نه هیچکس از داداشت خوشش نمیاد هرکی پشتش حرف میزنه منم همدستش میشم دیدم گفت هیچکی از ک.. داداشم نمیتونه بخوره یعنی چی یعنی منو برای اولین بار فدای داداشش کرد..این تو دلم بود عصر گف عموهات بهمون بدی کردن جواب زنگ هاشونو نده گفتم ک...عموهامو به تو نمیدم تو گوه عموهام نمیشی صدسال تار موی ۲ تا عموی بدم رو بتو نمیدم تا برسه ۲تا خوباش که قلبمن...هیچی نگفت ولی دلم خنک شد😁
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
آه ببینم طلاق گرفتی عموهات میان زیر بال و پرت میگیرن یا مانع رفت و امد دختر پسراشون با تو میشن
عزمزمه شوهرم که اول اون حرفو بمن گفت فردا طلاق گرفت ببینم داداش پولدارش یه هزاریشو میده شوهرم زیر پرو بالش رو میگیرن اکه اونو گرفت از منم میگیرن
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
هر انتقامی جای خودشه ولی طرفداری بی جهت که اونم برای کسی که بهت آسیب زده اشتباه بیجایی بوده فردا میگه برو همون عموهات برات فلان کنن،حالا اصلا عموهات زنده یا مردت براشون اهمیت داره؟ از کسی طرفداری میکردی که مایه خجالتت نباشن
موندم چی بگم الان مثلا خوب گفتی 😐اگه میخواستی انتفام بگیری همون موقع جوابشو میدادی
خب اونموقع جوابی نداشتم بدم وایسادم موقعیتش پیش بیاد
هر انتقامی جای خودشه ولی طرفداری بی جهت که اونم برای کسی که بهت آسیب زده اشتباه بیجایی بوده فردا میگ ...
اره عموهام جای برادر نداشتم تاحالا بدردم خوردن و پشتم بودن
به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد