2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ادم های بدم همیشه خودشونو خوب جلوه میدن و مبرا از تقصیر و کینه و ...

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

توی خانواده شوهرم حتی اگه بگوزن میندازن گردن من

من مثلا اومدم خیری برسونم به بعضیا

ولی اشتباه کردم ادم هیچ وقت نباید خودشو فدا کنه هیچ وقت

درس عبرتی شد برام که اولویت اول و آخرم خودم باشم😭ولی از حرفا و قضاوتاشون می ترسم چون من کلا آدم به شدت استرسی هستم دستام می لرزه اصلا

اره ادم های بدم همیشه خودشونو خوب جلوه میدن و مبرا از تقصیر و کینه و ...

خدا نگذره ازشون

یکی مثل من باید اینجوری استرس بکشه

بخدا گاهی فکر می کنم کاش با همه قطع رابطه کنم

کمتر نارو و تهمت می خورم اینجوری😭💔

من مثلا اومدم خیری برسونم به بعضیاولی اشتباه کردم ادم هیچ وقت نباید خودشو فدا کنه هیچ وقتدرس عبرتی ش ...

منم مثل شمام و همیشه کلی عذاب میکشم 

ببین هر کدومشون بحث و دعوا کنن یه گوشه ای از دعوا بالاخره منو جا میدن و همش بخاطر مادرشوهرمه همه جا از من بد میگه هرکسی به خودش اجازه میده گوه مفت بخوره

منم مثل شمام و همیشه کلی عذاب میکشم ببین هر کدومشون بحث و دعوا کنن یه گوشه ای از دعوا بالاخره منو جا ...

بخدا از سادگی خودمونه

اینایی که سیاست دارن بخصوص زنایی که سیاست دارن همیشه برنده ان

من سیاست حالیم نمی شه اتفاق خوبی برام میفته یا اتفاق بدی میفته هرچی می شه می رم جار می زنم زندگی مو

از رو خوشحالیه یا ناراحتی و استرسی که نمی تونم تحمل کنم و از دهنم در می ره و می گم