2777
2789

یه ماه نشده متوجه شدم پولیپ دارم لکه بینی دارم حوصله زندکی رو ندارم دیگه ....همش میگم اگه بدخیم بود چی....من خیلی سختی کشیدم...۸ساله منتظر نی نی ام.....نمیدونم پولیپ از کجا پیدا شد......اصلا زهر شده زندگی برام ....دعا کنید این لکع ها تموم بشه 

ب نیت شفاتون

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾

به نام خداوند بخشنده و مهربان (۱)

الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾

ستايش مخصوص خداوندي است كه پروردگار جهانيان است. (۲)

الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾

خداوندي كه بخشنده و بخشايشگر است (و رحمت عام و خاصش همه را رسيده). (۳)

مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾

خدائي كه مالك روز جزاست. (۴)

إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾

تنها تو را مي‏پرستيم و تنها از تو ياري ميجوئيم. (۵)

اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۶﴾

ما را به راه راست هدايت فرما. (۶)

صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلیپ چیز خاصی نیست عزیزم با یه عمل سرپاییه هیستروسکپی برطرف میشه اتفاقا خیلیا بعد از پلیپ زودباردار شدن خداروشکر کن که با پلیپ باردار نشدی وگرنه تجربه سقط خیلی سختتر از ناباروریه عزیزم همیشه باخودت بگو که خداروشکر بدتر نشده