2777
2789
عنوان

لطفا بیاید راجب ازمایش پسرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 30 پست
یک سالشه . مگه خارجیش سیاه نمیکنه؟ اسمش چیه؟الان نوشته هاشو مینویسم میفرستم

ببین عشقم دکتر پسر من فوق تخصصه میگه تا دوسالگی نباید چکاپ بده بچه چون حتما آهن و ویتامین دی رو پایین میزنه

ولی شمام قطره آهن بده مخصوصا اگه بچت بچه خوش خوراکی نیست

قطره آهن آیروویت بده با سرنگ 1 سی سی بکش بریز ته زبونش بعد آب بده بعدم دندوناشو با دستمال نخی تمیز پاک کن یا مسواک بزن

اره کم خونی داره ولی راحت خوب میشه

چی بدم بهش میشه بگید 

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عشقم دکتر پسر من فوق تخصصه میگه تا دوسالگی نباید چکاپ بده بچه چون حتما آهن و ویتامین دی رو پایی ...

باشه مرسی 😘

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
کم خونیش شدید نیس عزیزم ولی پایینه یه مقدار.عدس سبز آجیل پسته خام جگر سبزیجاتی که برگشون شبز تیرس مث ...

مرسی از راهنمایی😘

عزیزم اونقدرم‌پایین نیس نگرانی نداره بهش قطره اهن بده حتناگوش عدس واسفناج

من به پسرم قطره اهن میدادم ایرانی هم میدادم

بعدش سریع اب میدادم یکم باانگشتم میکشیدم‌روش اصلااصلاتیره هم نشد

ثمره عشقمون 16خردادزمینی شد
عزیزم منم تازه پسرم آزمایش داده آهن خونش خیلی پایین بود دکتر فقط واسش شربت آهن نوشته روزانه بهش میدم ...

باشه مرسی

تا دوسالگی فقط قطره آهن جوابگوه  سه شیره هم خوبه  ولی کلا جذب آهن مواد غذایی اکثرشون پای ...

دقیقا

ببینین بخاطرسیاه نشدن دندون خیلیانمیدن ولی اوثراهم کم خونی پیدامیکنن

عزیزم‌حالاقطره بدی میادبالا

ثمره عشقمون 16خردادزمینی شد