2777
2789
راكوتان رو چه موقعي تجويز ميكنن دكترا؟؟

راکوتان پوست رو خشک میکنه باعث میشه جوش نزنی 

عوارض زیاد داره اما واقعا می ارزه من جوشهای وحشتناک میزدم الان خوب شدم

ولی وقتی راکوتان میخوردم پوستم خشک خشک بود لبم هم همش ترک میخورد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میکرو رو پیشنهاد میکنم چون پیلینگ پوست رو خیلی نازک میکنه و لیزر برا زمانی هستش که روشهای دیگه جو ...

من پوستم خیلی سفیده جای جوشام قرمز شده میخوام اونا بره،میکرو امتحان میکنم ان شالله نتیجه بده،بعد میشه بپرسم چند جلسه شد و هزینش چقدره؟؟

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
ميكرو با پوست چيكار ميكنن؟؟

واسه پاکسازی که اول بخور بعد با یه سوزن مخصوص همه جوش هارو خالی کرد و بعدش ماسک مخصوص مثل خمیردندون گذاشت صورتم خنک شد سرچ بزن تو اینترنت ببین بعد با یه قلم مخصوص که ساکشن میکنه یه پودری سفید رو روی صورت میکشن  که میکرو انجام میده

من به مدت ۱۰ سال جوش میزدم هرچی دکتر و دارو کردم خوب نشد آخرش به مدت ۶ ماه راکوتان خوردم برای من هیچ عوارضی نداشت فقط لبم خشک شد هرماهم آزمایش میدادم مشکلی نبود.پوستم مثل آینه صاف شد.ولی الان بعد از ۵ سال جوشام دوباره برگشته که دکتر میگه بازم راکوتان بخور.

من پوستم خیلی سفیده جای جوشام قرمز شده میخوام اونا بره،میکرو امتحان میکنم ان شالله نتیجه بده،بعد میش ...

80 تومن من 5 ماه پیش کلا 1 جلسه رفتم .اما میگن سالی 2 بار خیلی خوبه انجام بدی .خودم خونه هر روز صورتم رو بخور میدم و هفته ای 2 بار ماسک میزارم

هياهو دقيقا مث مني منم سفيدم و جوشام قرمز در چه حديه جوشات؟؟؟

نزدیک پری جوش میزنم فقط اونم قرمز و بزرگ در حد یکی دوتا ولی خیلی بد دیده میشه،با اون داروهایی که خوردم بهتر شد اما زیر پوستی شده بنظرم لایه برداری کنم خوب میشه 

80 تومن من 5 ماه پیش کلا 1 جلسه رفتم .اما میگن سالی 2 بار خیلی خوبه انجام بدی .خودم خونه هر روز صورت ...

چه خوب که نتیجه گرفتی،بنظرم هیچ مشکلی بدتر از جوش وجود نداره ،درمانشم دردسر داره

این دارویی که میگن نباید باردارشی راکوتان هست که منم بعد چندین سال فقط با همین دارو نتیجه گرفتم گر ...

دکتربهم گفت ک راکوتان نازایی میاره متأسفانه...

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘