2777
2789
عنوان

ارث والدین زنده

265 بازدید | 17 پست

پدرم چند وقته اصرار داره سهم من رو که همون ارثیه هست الان بهم بده

ولی من حس میکنم اگه بگیرم خیلی بد میشه حس خوبی ندارم

اما پدر و مادرم خیلی اصرار دارن ولی میدونم اگه بگیرم خانواده پدر و مادرم یعنی خاله و عمو و .... پشتم هزارتا حرف میزنن

به طور کلی هم خودم حس بدی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حس بدی گلم .خدا پدرو مادرت رو نگه داره برات که بفکرت هستن.اونا می‌خوان الان که جوونی ازش استفاده ...

سلامت باشی عزیزم خدا سایه عزیزانتونو بالای سرتون نگه داره

حس خوبی ندارم من ولی دقیقا تفکرشون همینه که شما میگید

واقعیتش خیلی هم نیاز ندارم به این اموال ولی خب میگن چیزی که بعد ما قراره بهت برسه الان برسه که ما ببینیم شادیتو

تک فرزندم شما اگه اطرافتون کسی سهمشو بگیره فکر بدی نمیکنید راجبش؟

نه 

ولی اشتباهه این کار

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

نه چون الان بچه احتیاج داره بعدا برای چیشه

پدرشوهرم ب دخترا و پسرا ارث شون داده سند زده ولی زمینا خودش میده اجاره حقوق بگیر نیست ناتوانه ماهم راضی هستیم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

خدا پدر مادرتو واست حفظ کنه

نه فکر بد چرا

دمشون گرم واقعا

میخوان الان استفاده کنی و خیالشون از بابتت راحت باشه

نه چون الان بچه احتیاج داره بعدا برای چیشهپدرشوهرم ب دخترا و پسرا ارث شون داده سند زده ولی زمینا خود ...

درسته

خداحفظشون کنه عزیزم

کار خوبی کردن واقعا

بعضی مواقع خیلی گره از کار بچه ها باز میشه

خدا پدر مادرتو واست حفظ کنهنه فکر بد چرادمشون گرم واقعامیخوان الان استفاده کنی و خیالشون از بابتت را ...

سلامت باشی

همچنین عزیزان شمارو 

بله ئقیقا فکرشون همینه