2777
2789
عنوان

خانمایی که جدا شدن میشه بیاین😞

281 بازدید | 18 پست

من با عشق ازش جدا شدم در حال که به خودش گفتم دیگه دوستت ندارم 

راه و بی راه گریه ام میگیره

دلم میخواد برگردم بهش ولی وقتی یادم میاد منو لایق هیچی ندونست نمیتونم ببخشمش 

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم 

چند ماه دیگه حالم خوب میشه و عشقش از قلبم میره؟

منم اول با شجاعت گفتم طلاق ۱۰ روز نشد اشتب کردم الانم بعد دوماه عقد یه چیزایی ازش دیدم ولی نمیتونم جدابشم 🤦🏻‍♀️

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازدواج نکردم ولی عاشق کسی بودم که بهش نرسیدم 

یه سال به خودت فرصت بده فراموشش میکنی فقط باید خودتم به خودت کمک کنی

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

عزیزم کاش میتونستی خودت رو مشغول کنی با سرکار رفتن ، درس خوندن و... اینطوری خودتو نابود میکنی🥲

سر کار میرم شغل خودمو دارم یه رشته خوب دارم میخونم …. ولی مخصوصا دیشب رفتم دیدم اینستا ریخته رو گوشیش روانم بهم ریخت زار زار گریه کزدم 

نمیتونم به خودم کمک کنم واقعا دیگه هیچ کاری از دستم بر نمیاد

اولش اره می‌دونم دل کندن خیلیییی سخته ها مخصوصا تو که باهاش زندگیم کردی 

ولی فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی با باشگاه رفتن سرتون گرم کن 

من شیش سال عاشق یه پسری بودم گند زده شد تو درسم ،کنکورم ،افسرده شده بودم ،غذا نمی‌خوردم ولی واقعا تصمیم گرفتم فراموشش کنم و تونستم الان دیگه حسی بهش ندارم خداراشکر

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

اون چرا ازشما جدا شد

من ازش جدا شدم … تو تاپیک قبلیام هست دوستم نداشت تو س ک س اسم بقیه رو میاورد اصلا منو نمیدید برام کادو نمیکرفت محبت نمیکرد ساده ترین چیز ها رو برام انجام نمیداد‌