2777
2789
عنوان

ب نظرتون شوهرم خیانت کرده

394 بازدید | 39 پست

7 سال پیش من تازه عقد کرده بودم گوشیمو با گوشی باشوهرم عوض کردم بد ریکاوریش کردم عکس های قدیمی ک با دوسدخترش گرفته بود دیدم بد اون زمان یکی دوماه بد عقد مون بود پیاماشو دیدم ک باهاش قرار گذاشته ب قوله خودش میگفت رفتم بهش بگم من ازدواج کردم هرچی بینمون بوده تموم شده  چند ماه باهاش قهر بودم میخواستم جدا بشم با خواهش التماس ب پام افتاد قسم خورد ک رفته بگه دیگه من ازدواج کردم هرچی بینمون بوده تموم شده‌ منم چون دوسشداشتم بهش اعتماد کردم حرفشو باور کردم. الان ۷سال ازون موضوع میگذره من چیزی ازش ندیدم تا دیشب باز شماره دختره دیدم ک من رسیدم خونه ب من پیام نده یادش رفته بود پیامو پاک کنه دیشب بهش گفتم این کیه گفت ی بهونه ای اورد درمورد ی موضوع ب پدرم ربط داشته نخواستم تو بفهمی حرف زدم بهم گفت ازین فکرا ب هزارکیلومتر یشم فکر نکن تو برام خیلی عزیزی فقط ی نفر تو قلبم جا داره اونم توی من بدون تو میمیرم همیشه ام بهم میگه چقدر دوسم داره.

بد وقتی خابید رفتم شماره شو برداشتم با گوشی خودم ذخیره کردم دیدم همون دخترست بخدا  تاالان نخوابیدم صبم بیدار شد دید حالم بده بهم گفت چی شده اکانت دختره رو بهش نشون دادم. گفت اشتباه فکر میکنی زنگ زده کمک خواسته منم رهنماییش کردم رفت سرکار.. تورخدا بگید چیکار کنم یعنی خیانت کرده 

بله... زنگ بزن اون هرزه مرده زنده شو یکی کن ...یا ادرسشو پیدا کن برو بزنش 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همون موقع جدا شده بودی

تاابد یا باید تو سایه ی اون دختر زندگی کنی یا تن و بدنت مدام بلرزه

الان با نشون دادن اینکه فهمیدی شوهرت پیام داده بهش فقط شوهرتو محتاط تر کردی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

احتمال زیاد با هم در ارتباط هستن شوهر منم به بهانه کمک میرفت خونه یکی به هوای زنش 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

اره خیلی غلط کردددددد.

زنه رو بشور بزار افتاب.

به شوهرتم بفهمون دور از جون احمق نیسی

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

الانم ی پرینت از خطش بگیر اگر اون پیامش معمولی بوده. ببین اگر چتشون طولانی و برا روزهای دیگ هم بوده. فقط این سری ب شوهرت نگو و برو مشاوره. ولی اون دخترم حتما حسابشو بزار کف دستش

بمن میگفت خدا یکی عشق یکی 

بدون تو میمیرم 

میگفت چرا شک میکنی من دیگ موهام داره سفید میشه 

قسم می‌خورد ب همون کربلا و امام رضا شاید تو همون تایم کوتاه راست میگفت ولی فهمیدم از خیلی وقت پیش با کسی هست  ن ی فرد عادی یا غریبه 

با جاری م 

رابطه ج ن س ی داشتن

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران