2777
2789
عنوان

ب نظرتون شوهرم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 39 پست
بله... زنگ بزن اون هرزه مرده زنده شو یکی کن ...یا ادرسشو پیدا کن برو بزنش

😂اگه بزنه که میره شکایت میکنه باید دیه هم بهش بده

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمن میگفت خدا یکی عشق یکی بدون تو میمیرم میگفت چرا شک میکنی من دیگ موهام داره سفید میشه قسم می‌خورد ...

وای پس چی شد جدا شدی برادر شوهرت هم فهمید اون چیکار کرد 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

😂اگه بزنه که میره شکایت میکنه باید دیه هم بهش بده

فعلا که اون روان اینو زده ... بنطرم تماس بگیر

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
نمیدونم موندم چیکار کنم ازش جدا بشم

نه حالا واسه فکر جدایی زوده.

اما حتما پیگیری کن.بی خیال نشو.

حتی شده حضوری دختره رو گوشمالی بده.

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

چرا انقدر سستی شمارشو داری زنگ بزن بگو دلیل اینکه زنگ زدی به شوهرم چی بود؟؟؟با همون گوشی شوهرتم زنگ بزن....والا شما ها خیلی بی عزت نفسین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مجرده نمیدونم موندم چیکار کنم

شمارشو که داری زنگ بزن بنشون سر جاش من خودم تا حالا خیانت ندیدم ولی وقتی رن داداشم گفت داداشم واسه یه خانومه پول ریخته اینقد اعصابم بهم ریخت که اگه اون خانومه دم دستم بود جرش میدادم

بهش چی بگم

هرچی تو دلته ... بگو شوهرم گفته برای کار بهش زنگ زدی مگه بنگاه کاریابیه... نگو که رفیقی با شوهرم. دقیق دروغ شوهرتو بگو.... بگو میام دم خونه بابات ابروتو میبرم مگع اینجا بنگاهه زنگ طدی کمک میخوای ...وقتی بفهمه برا یه کار این دعوا راه انداختی حساب کار دستش میاد سری دیگه میدونه ارتیاط بگیرن میکشیش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی منم دقیقا ۷ ساله ازدواج کردم و همین روزارو گذروندم. رفتم دم خونه دختره البته دوستمم بردم. تاااااااا میخورد دختره رو زدم. میدونم مهم ذات شوهرمه ولی راستش دلم خنک شد. دختره و مادرش افتادن ب دست و پام. البته من باردار بودم. ب مادره گفتم من فقط اومدم بکشمش. تو یا هرکسی صاحبشین هم بعدا شکایت کنید منم مدارکمو رو میکنم مادره مث بید میلرزید

والا من ی سری رفتم تااااااا میخورد زدمش دلم خنک شد هیچ غلطی هم نکرد

دمت گرم منم تو تاپیک قبلم هست زنیکه هرزه سوار ماشینمون شده بود کیف پولش جا  گذاشته بود چون شوهرم عرق خورده بود وبعدش حالش بد شده بود جرات نکرده بود زنگ بزنه بگه کیفش برداره سوارشدم کیفش دیدم تمام مدارکش تو کیف بود شناسنامه کارت ملی عابر بانک هر چی بود خورد خورد کردم رفتم دم خونش دادمش بعد هم سیر زدمش 

نمیدونم موندم چیکار کنم ازش جدا بشم

تو چرا جدا شی اون عرزه رو بگیره خونه زندگی تو بدی دست اون هرزه. بگو شوهرت خونه ملشین بزنه به نامت

1
5
10
15
20
25
30
35
40