2777
2789
عنوان

بیا گفتم رابطه تو عقد اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی شوهر شرعیشه چرا حواسو جمع کنه

باید حواسشو برای جلوگیری جمع کنن. خب بعد عروسی هم اگه آدم مراقب نباشن نمیشه که هر سال باردار بشه. 

همون جلوگیری بعد عروسی رو قبل عروسی داشته باشن. سفت و سخت. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

بار بعدی از تو اجازه میگیربم چشم

اختیار بدنمونم نداریم نه ؟

به تو چه فضول نمیدونم چرا نمیترکوننت بچه ها

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

چرا نمیپذیرین هر که اختیار زندگی خودشو دارهچی مسخره اس؟ یه زن و شوهر که دلشون خواسته شاد باشن؟ کی خا ...

اره پس چرا پشیمون بود ؟؟ 

خواهر خودش میگفت مثلا این مسخره بازی ها چیه 

هم زشت بود لباس عروس هم بدفرم 

میگذاشت بچه میومد قشنگ لاغرتر هم می‌شد 

ریپلای نکن من با شما بحثی ندارم که جواب دادی 

شاد ؟؟؟!!!! مثلا این شادیه ؟؟!!!

عقب مونده اون طرز تفکریه فکر می‌کنند این جا با لخ ت شدن میشه مثل خارج نه عزیزم جلو افتادن فقط به لخ ت شدن نیستن 

برای جواب این سوالها باید بدونیم اصلا دوران عقد برای چیه؟ چرا زن وشوهر بعداز عقد کردن یک راست نمیرن سرخونه وزندگیشون؟ دوران عقد دورانیه که بااینکه محرم هستن ولی هم با زیروبم وخصوصیات خیلی شخصی همسر اشنا میشن تا بعد از عروسی مشکلاتشون کمتر بشه وشناخت کامل پیدا کرده باشن.. وهم هردوطرف بتونن مقدمات زنگی مشترک مثل خونه ووسایل منزل رو فراهم کنن...اکر تواین دوران با شناختی که ازهم پیدا میکنن بفهمن نمیتونن زندگی مشترک موفقی داشته باشن بهتره قبل از عروسی کرفتن جدابشن...بنابراین رابطه داشتن نه گناهه نه ایرادی داره..فقط باید حواسشون باشه که زن باردار نشه که باخیال راحت وبه وقتش مراسم عروسی رو بگیرن..هم اکر خدایی نکرده متوجه بشن به درد هم‌نمیخورن دیگه پای بچه وسط نباشه

پارسا پسرمامان😍
عزیزم درسته که ایرادی نداره ولی مثلا اگه تو عقد رابطه کامل باشه خوب عروس که نمیتونه به مامانش بگه من ...

مگه هنوز کاچی ماچی هست؟ 

نمیدونم چرا حریم شخصی و خصوصی یه زن و شوهر و کسی رعایت نمیکنه 

منم خودم رعایت میکنن و نمیخوام مسائل شخصیم تو سایت بگم 

ولی حتی یه شب خونه همسرم نموندم تا الان 

اما دلیل نمیبینم عقاید پوسیده تو این جامعه رواج پیدا کنه همچنان 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

وقتی منطقی ندارین بیخود کامنت نذارین من خودم عقدم ولی رعایت میکنن اما همه مث هم نیستن چرا هر چه مربو ...

ایشلا که حامله بشی 

اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍

چرا نمیپذیرین هر که اختیار زندگی خودشو دارهچی مسخره اس؟ یه زن و شوهر که دلشون خواسته شاد باشن؟ کی خا ...

ایشلا که به حقه رمضان حامله میشی ببینم بازم همینو میگی 

درسته مشکل شرعی نداره ولی واقعا اتفاق بد و استرس آوریه

دقیقا من خودم رو جاشون میزارم ولی اینقد احمق نیستم که تو عقد ازینکارا بکنم 

اره پس چرا پشیمون بود ؟؟ خواهر خودش میگفت مثلا این مسخره بازی ها چیه هم زشت بود لباس عروس هم بدفرم م ...

شما خیلی افکارت عجیبه 

هر چه رو به لخت شدن نسبت میدین 

ادبیات جالبی هم ندارین 

خدا عاقبت ایران و بخیر کنه 

انقدر در مورد زندگی دیگران نظر میدیم و حرف میزنیم یه زندگی خودمون برسیم مجبور نمیشیم هر شب اینستایی شوهر بدبخت و چک کنیم از ترس 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد