2777
2789
عنوان

بیا گفتم رابطه تو عقد اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 118 پست

احساس میکنم اینجایه سری آدمایه خاله زنک ریختن توسایت😑😑😑یه جوری می یان نظرمیدن آدم میترسه ازشون بعدمی یان میگن چراشوهرم خیانت کردچرامادرشوهرهم اینجوری کرد بابایکم مهربونترباشین بدنیستاتوبعضی ازشهراوخانواده هاواقعادرست نیست کسی که توعقدبچه داربشه همین دیگه اینهمه گاردگرفتن نداره که آی به توچه به ماچه اه اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اصل اینه که شرعا زن و شوهرت و اشکالی ندارد. 

بهتره چندذمدت بعد عقدصبر کنن خوب از هم شناخت پیدا کنند وقتی مطمئن شدن از همدیگه بعد رابطه داشته باشن. تا خدایی نکرده اگر به مشکل برخوردم راحت بتونم جدا بشن. 

از اون طرفم اگر عقدشون خیلی طولانی بشه واقعا بدون رابطه نمیشه چون دو طرف از هم سرد میشن. حالا اگه باردار شد فوقش زودتر عروسی میگیرن. اونی هم که بچه نمی‌خواد خب سفت و سخت جلوگیری کنه 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

چرا دخترای ما قبل از یادگیری روش های پیشگیری رابطه دارن ؟ این خیلی بده 

حاملگی تو دوران عقد اصلا خوب نیست چون هم از نظر شناخت و اطمینان باید چند سال زیر یه سقف زندگی کرد بعد بچه دار شد هم لحظات یک خانواده دو نفره رو از دست میدن

اینکه بلافاصله بعد از دوران مجردی به محض اینکه عقد کردی مادر بشی لذت سفرهای دونفره و احساس یه خانم متاهل بدون بچه بودن رو از دست میدی 

با اون شکم چطور لباس عروس بپوشه و مقدمات عروسی عجله ای پیش میره دیگه راه برگشتی نداری و ممکنه همسر و خانواده همسر از شرایط سواستفاده کنند چون در هر صورت تو مجبوری کوتاه بیای یا خیلی موارد دیگه

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

خانم های عزیز مدافع رابطه تو عقد

تو عقد دختر خونه ی باباشه ، خرجش با باباشه 

رابطه برای موقعیه که خودشون برن خونه ی خودشون ، خرجشونم پسره بده

نه اینکه هنوز خونه ی باباش شام و ناهار میخوره یه بچه هم برای باباش بیاره

بابا چرا جبهه میگیرین ..خانواده با خانواده فرق داره ..خودش میگفت حالا چه جوری به بابا مامانم بگم ..آ ...

من در مورد شخص ایشون نظر ندادم هر که هستن 

فقط نمیتونم بفهمم چرا همیشه خانما مقصر هستن 

سر همه چیز 

اگر به یک آقا اعتماد ندارین چرا عقد میکنین 

تازه بعدش بفکر خیانت و طلاق و چک کردن گوشی و پارتنر سابق همسراشون میفتن 😕

سایت عجایبه 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان میان میگن نههههه چه اشکالی داره شوهرشه خب مام میدونیم شوهرشه ، مشکل اینه که یه عده از خانواده ه ...

دقیقا منم همینو میخوام بگم 

اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍

کار درستی میکردین

اره خیلی الان ک میبینم بهترین کاربوداینجابوده میگفتن عقدیم دخترنیستم ولی دیگه نامدم نمیخام میخادطلاقم بده بیچاره هنوز دلم براش میسوزه 

من خودم چون توعقد جداشده بودم قبلا شوهرم میتدسیدبیشتر ولی هرچی قدیمیاگفتن همش دقیق یود و منطقی الان دقت کنی قدیمیا خودشون بچهاشون زن میدادن شوهرمیدادن ولی االان همه بچهاشون میخان خودشون انتخاب کنن ک الان همچی داغون شده وطلاق طلاق

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

همسر شرعی و قانونیشه مگه کار حروم کرده؟ولی خب باید حواسشونو بیشتر جمع می‌ کردن دیگه !

وقتی شوهر شرعیشه چرا حواسو جمع کنه 

اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍

وقتی منطقی ندارین بیخود کامنت نذارین من خودم عقدم ولی رعایت میکنن اما همه مث هم نیستن چرا هر چه مربو ...

عزیزم درسته که ایرادی نداره ولی مثلا اگه تو عقد رابطه کامل باشه خوب عروس که نمیتونه به مامانش بگه من دیروز هایمنم از بین رفته برام کاچی درست کن یا مثلا فلان مراقبت بهداشتی رو باید داشته باشم خوب به سلامت خانوم آسیب میزنه بحث روانشناسیش رو کاری ندارم که میگن آقا نسبت به مستقل شدن کم اهمیت میشه چون واقعا در این مورد نمیتونم نظر بدم

وقتی شوهر شرعیشه چرا حواسو جمع کنه

چون اصولا و از لحاظ علم روانشناسی بهتره یه مقدار بین زمان ازدواج یا عقد و حاملگی فاصله بیوفته ، تا اگر زن و شوهر دچار اختلاف شدن اول زندگی و اون اختلاف حل شدنی نبود جدا بشن بدون بچه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸