2777
2789

سلام دوستان، ببخشید یه سوال داشتم، کسی توی جمع نی نی سایت هست که خانواده ی شهید محمد کیهانی(مدافع حرم) رو بشناسه؟؟؟

اگر آدرس یا شماره ای دارید از خانواده ایشون(فکر می کنم توی اهواز زندگی می کنن)ممنون می شم کمک کنید.

با تشکر💓💓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم کسی داشته باشه ام کار درستی باشه که اطلاعاتشونو بهتون بده دوستم 

برای نوشتن یه کتاب، به اطلاعات شون نیاز دارم، بله حق با شماست ولی راه دیگه ای به ذهنم نمی رسید، ببخشید.

برای نوشتن یه کتاب، به اطلاعات شون نیاز دارم، بله حق با شماست ولی راه دیگه ای به ذهنم نمی رسید، ببخش ...

فکر میکنم بنیاد شهید بهتون بتونن کمک کنن . من یه مدت اونجا کار کردم قبلا خیلی همکاری میکنن کلا

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

عزیزم خانواده برادرشون وخواهر خانومشون همسایه مابودن..شهیدوبرادشون باجناق بودن.ماهم رفتیم برای فاتحه خونه برادرشون.ولی اینکه بخوام شماره ازشون پیداکنم وبدون بدم ممکنه راضی نباشن .نمیدونم واالله

عزیزم خانواده برادرشون وخواهر خانومشون همسایه مابودن..شهیدوبرادشون باجناق بودن.ماهم رفتیم برای فاتحه ...

بله حق با شماست، درباره ایشون خیلی تحقیق کردم فقط به این نتیجه رسیدم که خونه شون نزدیک دانشگاه آزاد اهواز هستش

بله حق با شماست، درباره ایشون خیلی تحقیق کردم فقط به این نتیجه رسیدم که خونه شون نزدیک دانشگاه آزاد ...

بله اتفاقا رفتن سمت گلستان.(نزدیک دانشگاه).برام جالبه که درموردایشون میخواید بنویسید..دلیل خاصی داره؟