2777
2789
عنوان

برم خونش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 110 پست

من یه پسرم و با ده ها جور آدم سرو کله زدم و به خداوندی خدا قسم اینطور آدما هستن دور و برم یعنی طرف خیلی هم محترم با ادبه یا یکی پرستاره و با شناختی که ازشون دارم ازت خواهش میکنم نری خونش که تا آخر عمر پشیمون میشی، درخواست هاشو رد کن طوری که بفهمه خط قرمزته و بگو خوابیدن بعد ازدواج اگه برات ارزشی قائل باشه و دوستون داشته باشه قبول میکنه،در غیر این صورت خودت کات کن، بازم سوالی داری بپرس ولی خواهشا نررررو

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من هنوز با پنج سال زندگی مشترک و دوتا بچه هنوز نتونستم به شوهرم اعتماد تام داشته باشم 

شما به نظرت پنج ماه می خوای به طرف اعتماد کنی ؟؟؟ 

به نظر خودتون کاسه ای زیر نیم کاسه نیس ؟ 

ببخشید عزیزم اینو می گم ولی شما الان وارد فاز احساسات شدی 

برات آرزو می کنم منطقی و براساس عقل تصمیم بگیری به هیچ عنوان قبول نکنی نگذاری احساست به عقلت غلبه کنه

من بیست سال پیش این اتفاق افتاد برام و همین اونجا پی بردیم و ازدواج کردیم تو خانه تنهایی من و اون

مرد چلاق 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

مام تو شهرمون ی دندون پزشک هس ب اسم مصطفی پور ببخشیدا ولی از کنارش رد شی حامله ت میکنه‏😁😁😁😁😁پزش ...

🤣🤣

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
الان ۳ ماهه اصرار میکنه ب خانواده بگو .. خانواده خودش منو میشناسن ... ولی من نمیتونم بگم خانوادم مذه ...

با یه مشاور خانواده صحبت کن تا راهنماییت کنه که چطور با خانوادت درمیون بذاری یا اینکه کمکت کنه تا باهاشون درمیون بذاری حتی خانوادتو ببری پیشش خودش بهشون بگه یجور مناسبی

البته خیلی مهمه که مشاور با دانش و معتمد باشه چون روانشناس زرد و ازینای که بجای راهنمایی فقط شعار می دن واقعا زیاد شده متاسفانه..

همچنین درمورد اینکه چطور بفهمید برای زندگی مشترک مناسب هستید یا نه هم مشاور خانواده به شدت کمک کننده اس

به اون آقا پیشنهاد بده که دوتایی به مشاور مراجعه کنید اینجور خیلی بهتره

چرا؟ هیچ وقت نرم ؟ حتی اگه ۲ سال از رابطه مون گذشته باشه؟

مگه قصدتون ازدواج نیست چرا میخواید رابطه تون رو طولانی کنید ولی به خانواده تون چیزی نگید

همین فردا به خانواده ات جریان رو بگو

فقط خدا
گیج شدم من رابطه اولمه خیلی بهش وابسته ام

خب احساسات و وابستگیتو کنترل کن‌. این‌که بار اولته دلیل نمیشه، آگاهانه اشتباه کنی 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چرا؟ هیچ وقت نرم ؟ حتی اگه ۲ سال از رابطه مون گذشته باشه؟

اره حتی اگه۱۰سالم بگذره نرو پسر اگه واقعا عاشق باشه عشقشو میبره خونه بخت نه خونه خالی روی تخت اگه بری خونش یعنی واسه بدن خودت ارزش قاعل نیستی

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.