2777
2789
عنوان

برم خونش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 110 پست
نه اشتباه نکن

ووااییی به تو چه اخههه من مثل تو نیست تو دوران دوستی زیرخواب پسر بشم واسه خودم ارزش قاعلم اشتباه تو کردی نه من دیگه ریپ نزن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ممنونم،خوشحال که میشنومهمچنینیکیو میخوام که بعیده به دستش بیارممحل سگ به هیچ پسری نمیده😂امیدوارم ای ...

ایشالله بهش میرسی داداش

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خواهر من چقدر ساده ای، وقتی شمای سرسنگین و ساده به اون دکتری که هنوز محرمت نیست پا بدی بعد با خود ...

اولین باره حرفای این مدلی اونم از یه آقا میشنوم چقد با حرفاتون خوشحال شدم

هنوزم هستن کسایی که پایبند باشن به ارزشها

الهی که با اونی که دوسش دارید خوشبخت و عاقبت بخیر بشید برادرمن🤲

اولین باره حرفای این مدلی اونم از یه آقا میشنوم چقد با حرفاتون خوشحال شدمهنوزم هستن کسایی که پایبند ...

ممنونم از دعای قشنگتون، همچنین🤲🏻

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻