2777
2789
عنوان

برم خونش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 110 پست
اگه بعدش آمپول بازی را بندازه چی؟

😂😂😂😂🤣

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستاش با دوس دختراشون خونه مجردی گرفتن یجورایی ازدواج سفید ... واسشون عادی شده .. من نمیدونم خانواد ...

وقتی کسی دوستان اینشکلی داره به نظرت آدم مورد اعتمادیه ...به قول دوستمون که بالا گفت حتی اگر قصد ندی نداشته باشه در اون موقعیت ممکنه وا بدید ...

پس رک بگو نمیام 

هدفت چیه؟اگه هدفت جدی هست و به قصد ازدواج جلو می ری بدون که دوران نامزدی و آشنایی بیشتر از ۶ ماه ضر ...

الان ۳ ماهه اصرار میکنه ب خانواده بگو .. خانواده خودش منو میشناسن ... ولی من نمیتونم بگم خانوادم مذهبین ب شدت و سخت گیر

خودت جواب خودتو دادی، وقتی بهش اعتماد نداری معلومه که نباید بری. پنج ماه زمان کمیه واقعا. پزشک باشه، کارگر باشه یا هر چی فرقی نمیکنه، شرافت ذاتیه. این همه اصرارش وقتی میدونه تو تمایلی نداری، مشکوکه. اگه بیشتر اصرار کرد کلا ارتباطتتو قطع کن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

شاید واقعا هم نخواد کاری کنهولی توی موقعیت خیلی سخته وا ندی.تجربه کردم.بنظرم نرو

😂😂😂😂ها ها یک کلمه از ننه عروس

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

عملا توخونه خالی که زیارت عاشورا نمیخونن که پسری که بعد چندماه اشنایی بیاد بهت پیشنهاد خونه بده لاشیه کات کنی بهتره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.