2777
2789
عنوان

برم خونش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 110 پست
دوستاش با دوس دختراشون خونه مجردی گرفتن یجورایی ازدواج سفید ... واسشون عادی شده .. من نمیدونم خانواد ...

دیگ سبک زندگی هر ادمی فرق داره تو با دلت راه بری وسط راه ولت کنه بیچاره می شی چند سالته

مگه قصدتون ازدواج نیست چرا میخواید رابطه تون رو طولانی کنید ولی به خانواده تون چیزی نگیدهمین فردا به ...

قصد که والا پسرا زر زیاد میزنن میگه واسه ازدواج میخوامت ولی ۲ سال دیگه که درسم تموم شد ازدواج میکنیم . داره خونه میخره میگه میخوام همه چیم تکمیل بشه بعد تو رو وارد زندگیم کنم نمیخوام سرم جلوت همش پایین باشه و این حرفا😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستاش با دوس دختراشون خونه مجردی گرفتن یجورایی ازدواج سفید ... واسشون عادی شده .. من نمیدونم خانواد ...

شنیدی می گن وقتی می خوای کسی رو بشناسی نگاه به خانواده و دوستاش کن برای یه همچین موقعی هست 

با شرایطی که میگی خانواده ای کاملا مذهبی داری بزرگ ترین اشتباه هست قبول کردن درخواست ایشون 

گیج شدم من رابطه اولمه خیلی بهش وابسته ام

خب عزیزم بگو مادرش با مادرت هماهنگ کنه رسمی بیاد جلو اینک دیگه وضغ مالیشم خوبه میتونه زندگیو اداره کنه مشکل چیه؟

ارتباط طولانی مال اونایی ک دارن کار میکنن ک بتونن حداقل هارو فراهم کنن پزشک ک از همون اول تو رفاهه

الان ۳ ماهه اصرار میکنه ب خانواده بگو .. خانواده خودش منو میشناسن ... ولی من نمیتونم بگم خانوادم مذه ...

خوانوادت مذهبین بعد به خونه خالی رفتن با پسره دودلی؟؟؟

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

من یه پسرم و با ده ها جور آدم سرو کله زدم و به خداوندی خدا قسم اینطور آدما هستن دور و برم یعنی طرف خ ...

دورش پر از دخترای عمل کرده و داف وبا سیاسته ... اومده سمت منی که هم ظاهرم سادس هم رفتارم ... نمیدونم واقعا دوسم داره یا داره سواستفاده میکنه ... کلا شخصیت عجیبی داره نمیتونم بهش اعتماد کنم اصلا

خوانوادت مذهبین بعد به خونه خالی رفتن با پسره دودلی؟؟؟

من طرز فکرم با اونا فرق داره ... ب اونا باشه باید بشینم تو چهار دیواری که آیا یکی از راه برسه منو بخواد یا نه