2777
2789
عنوان

برم خونش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 110 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرمن اگه رفتی خونش وکاری نباید بشه ومیشه اگر ولت کرد فقط فقط خودت اسیب میبینی اون اصلا واسش مهم نیست چون نیازش برطرف شده فقط تو عذاب میکشی نروووو نروووو

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

من طرز فکرم با اونا فرق داره ... ب اونا باشه باید بشینم تو چهار دیواری که آیا یکی از راه برسه منو بخ ...

دوست داری بری خونه خالی وبی ابروت کنه بعد ولت کنه؟؟

دورش پر از دخترای عمل کرده و داف وبا سیاسته ... اومده سمت منی که هم ظاهرم سادس هم رفتارم ... نمیدونم ...

ببینید، ما مردا ذاتا تنوع طلبیم،این تنوع طلبی اگه جلوشو بگیریم درسته، اگه نگیریم میشه یه آدم مثل همین اقای دکتر، هزارتا انجلسناجولی هم باهاش باشن بازم به دختر بعدی نه نمیگه حالا اگه اون دختر شماا باشید که میگید ظاهر ساده دارید به خاطر تمون تنوع طلبیشه،مگه میشه مرد نامحرم ببخشید کنارت بخوابه و تحریک نشه و ببخشید اون پیشنهادو نده؟ حتی شده با سیاست خود شمارو هم راضی میکنه بعد چشم باز کنی ببینی بلایی که نباید خدایی نکرده سرت اومده، نرروو لطفا

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

من ۲۱ اون ۲۸

اینکارو نکن سنتم کم نیس ک گول بخوری اگه حس خوب و اعتمادتو جلب کرده بود باز ی چیزی اما بنظرم خودتو تو دردسر ننداز بخدا رابطه و خونه چیزی نیس ک ی پسر عاشق نتونه خودشو بخاطر عشقش کنترل کنه اونام ادمن حیوون ک نیستن. شعورشون تو غریضه شون باشه اینکارت برات پشیمونی ببار میاره و حساست میکنه اونوقت اگه ی روز سهوا جوابتو دیر بده همش میخوای با خودت فک کنی ک مث ی کالا باهات برخورد کرده و حالا چون کارش تموم شده انداختت دور

ای خدااا ساده نیستم ... من حتی دوست دارماشو قبول ندارم در این حد بی اعتمادم ...

پس چرا میگی وابستش شدم؟؟ 

من پسرم همجنس خودمو میشناسم بهت میگم صددرصد داره برات دون می پاشه این آدم به کل کنسل کن حالا خددانی

ببینید، ما مردا ذاتا تنوع طلبیم،این تنوع طلبی اگه جلوشو بگیریم درسته، اگه نگیریم میشه یه آدم مثل همی ...

افرین خوب داری حرف میزنی خداکنه قانع بشه،اسی حرف این داداش گوش کن همجنس خودشو خیلی خوب میشناسه

اونایی که بازی خوردن و بخاطر یه اشتباه یه عمر تاوان دادن اگه ازشون بپرسی میبینی اونا هم خیلی به طرف اعتماد داشتن. اگه میخوای یه پسر برات احترام قائل باشه و دید موقت بهت نداشته باشه خودت خط قرمزهات رو نگهدار

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

اینکارو نکن سنتم کم نیس ک گول بخوری اگه حس خوب و اعتمادتو جلب کرده بود باز ی چیزی اما بنظرم خودتو تو ...

اعتمادشم جلب کرده بودهم نباید میرفت

نه این فکرارو بکنین من بیست سال پیش همین جور ازدواج کردم

لطفا عادی سازی نکنین خانوم محترم پسرای۲۰سال پیش با الان خیلی فرق دارن

نه این فکرارو بکنین من بیست سال پیش همین جور ازدواج کردم

قرار نیست که طرف شما اینکارو کرده اومده شمارو گرفته  این یاروهم اینکارو کنه