2777
2789
عنوان

زلزله

567 بازدید | 59 پست

خانمها خواهش میکنم بیایید حداقل اینجا دیگه راجبه زلزله حرف نزنیم اینجا تقریبا میشه گفت اکثر خانمها شرایطشون خاصه یا باردارن یا بچه ی کوچیک دارن بیایید به جای اینکه با این حرفها همدیگرو بترسونیم همدیگر و اروم کنیم بهم انرژی مثبت بدیم به اندازه ی کافی همه تو زندگیشون ناراحتی دارن دیگه با این تایپیک ها استرس وارد نکنیم😘😘

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام الان عنوان همین تاپیک شمام استرس میده که😏

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

الان این تاپیکت آرامبخش بود؟ نهی کنتده بود؟ امر کننده بود؟ رطب خورده منع رطب نمیکند بود؟ !!! 

با خودم گفتم خدا رحم کنه باز کجا زلزله شده 😐

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
والا اونقدی که ما زلزله حس کردیم شما حس نکردین  از زلزله فقط ترسو دارین :|

حق با شماست ولی میدونی چرا ما بیشتر ترسیدیم چون با دروغ هایی که بهمون گفتن فکر میکنیم اگه تهران زلزله بیاد همه چی با خاک یکسان میشه در حالیکه اینطوری نیست چون تهران شهر پرجمعیتیه همه فکر میکننکه اینجا چه اتفاقی بدی میخواد بیفته در حالیکه اینا همش شایعه اس واقعیت چیز دیگه ایه

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

والا من از عنوان تاپیک تو بیشتر ترسیدم احتیاج به بیانش نبود عزیزم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

وقتی موارد ایمنی رعایت بشه ترسی نداره.

مردم آنچنان با ماشین بیرون میریزن و خیابونو شلوغ میکنن انگار گفتن الان موجودات فضایی میان میبرنتون.

همینکه در محوطه باز باشن یا کنار دیوار اصلی راه پله یا زیر میز برن کفایت میکنه.

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است
الان این تاپیکت آرامبخش بود؟ نهی کنتده بود؟ امر کننده بود؟ رطب خورده منع رطب نمیکند بود؟ !!!  ...

دقیقا😂

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

😐والا تو منطقه های ما سالی چند بار زلزله میشه احساس هم میشه  ولی هیچکس جوگیر نمیشه و نمیترسه نمیدونم چرا اینجا خیلیا همش جوسازی میکنن تو سایت خیلی خنده داره به نظرم که تا این حد ادم بترسه از اتفاقی که اصلا معلوم نیست بیفته یا نه