2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 59 پست

منکه یه مدت مریض شده بودم یه صدایی میومد تمام تن و بدنم میلرزید. 

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
وقتی موارد ایمنی رعایت بشه ترسی نداره. مردم آنچنان با ماشین بیرون میریزن و خیابونو شلوغ میکنن انگار ...

اره ولی وقتی محوطه بیرون سرده نمیشه بیرون خوابیدبخصوص بابچه کوچیک.بنزین زدن هم بخاطربخاری روشن کردن هست واقعاشباسرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از عمدا یه همچچین عنوانیو زدم که همه بخونن و دیگه یه همچین تایپیکایی نزنن بعدشم درسته اسمش ترس داره ولی اگه پیاممو بخونید به نظرتون بهتر نیست چرا انقدر به فرعیات توجه میکنید تا اصل قضیه

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...
منکه یه مدت مریض شده بودم یه صدایی میومد تمام تن و بدنم میلرزید. 

من هنوزم مريضم

هر شب خوابشو ميبينم 

ديشب خواب ميديدم ٨.٥ ريشتر يه شهري اومده كه يكي از دوستام اونجاست

پريشب خواب دييدم خونمون اومد رو سرم

خيلي ترسش بده بخدا اميد به زندگيو گرفته ازم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
حق با شماست ولی میدونی چرا ما بیشتر ترسیدیم چون با دروغ هایی که بهمون گفتن فکر میکنیم اگه تهران زلزل ...

خوب به نظر شما اتفاق نمی افته

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
اره ولی وقتی محوطه بیرون سرده نمیشه بیرون خوابیدبخصوص بابچه کوچیک.بنزین زدن هم بخاطربخاری روشن کردن ...

عزیزم همیشه نزدیک در خروجی یکسری لباس بگذارین ... این باعث میشه زمان اضطرار لباسو ببرین بیرون و اونجا تن کنین .. مخصوصا فصل سرما... حالا خدایی نکرده هر حادثه ای باشه.

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است
حق با شماست ولی میدونی چرا ما بیشتر ترسیدیم چون با دروغ هایی که بهمون گفتن فکر میکنیم اگه تهران زلزل ...

بابا ترس نداره که خخخخخ

ما کردسنی هستیم غرب کشور نزدیک مرزیم...داشتیم تی وی نگا میکردیم اخبار کردستان عراق

که مجریه داش میلرزید گفت اینجا داره زلزله میاد ما هم تو شوک بودیم که یهو خونه ی ماهم مث گهوار شد داشت میلرزید همه فرار کردن بیرون

منم بابابزرگم گوشاش سنگینه داد داد میزدم باباجون پاشو زلـــــــــــزله میگفت چی میگی؟میگفت بابا جون توروقران  پاشو الان میوفتم زیر آوار زلزله اومده

اونم نمیشنید وسط پذیرایی داشتم قر میداد پاشو گف چش سفید این کارا چیه جلو من؟ دیگه دستشو گرفتمو فرار کردیم

خیلی بدبود ولی از خنده داشتم میمردم مامانم اینا همه صدامون میکردن داد میزدن بیاین توروخدا بیاین پایین الان خونه رو سرون آوار میشه منم مجبور شدم بخاطر بابا بزرگم آروم برم بیرون خخخخ خیلی وحشتناک بود ولی هیچ وقت یادم نمیره هههه

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
من هنوزم مريضم هر شب خوابشو ميبينم  ديشب خواب ميديدم ٨.٥ ريشتر يه شهري اومده كه يكي از دوستام ...

آاااخی عزییییزم

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

یه بارم که زلزله اومد من خواب بودم نصف شب بود از تکون خوردن شیشه ها فهمیدم همه رو صدا زدم رفتیم بیرون تا صب تو خیابونا آواره بودیم که امداد رسید

بچه ها جونم بخدا به خودمون استرس وارد کنیم خیلی بدتر از اینکه زلزله بیاد چون مطمئنا اتفاقی نخواهد افتاد ولی با استرسی که به خودمون وارد میکنیم صدبرابر بیشتر مریض میشیم اینهمه جاهای مختلف اومد چی شد!!!تازه خانومای تهرانی مگه نشنیدید که گفتن گسلهای تهران غیرفعال شده اخبار تهران میگفت ولی ما انقدر ترس داریم که باور نمیکنیم

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...
من هنوزم مريضم هر شب خوابشو ميبينم  ديشب خواب ميديدم ٨.٥ ريشتر يه شهري اومده كه يكي از دوستام ...

والا وقتی زلزله اومد خونه ی ما شبیه گهواره ی بچه بود که تند هولش بدن خخخخ

اینقد حسش کردیم دیگه عادی شده خخخخ

ما که رفتیم سرپل ذهاب خیلی بد بود عملا یه سری خانواده شن از دست دده بودن و مثل کمپ آوارگان زندگی میکردن خیلی سخته سخت خیلیا افسردگی گرفته بودن

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

عزیزم این اسمش اختلال بعد از حادثه س  ptds

حتما برو دکتر و سهل انگاری نکن 

منم درگیرش بودم و یه مدت قرص خوردم کاملا خوب شدم معمولا برای اکثر مردم پیش میاد ولی جدی نمیگیرن و تا آخر عمر با هر اتفاق کوچیک و بزرگی عود میکنه 

تو نت هم یه چیزایی درموردش نوشته 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
بچه ها جونم بخدا به خودمون استرس وارد کنیم خیلی بدتر از اینکه زلزله بیاد چون مطمئنا اتفاقی نخواهد اف ...

گسلهای تهران بله ولی گسل اشتهاردومشکین دشت فعاله.من خودم شهریارم ولی دوستم تهرانیه گفت زلزله کرج روخفیف حس کردن یعنی اونطوری که شهریاروکرج رولرزوندتهران اونطوری نبوده