2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 59 پست
من بادختر15 روزم فرارکردم حتی4شبم توچادرخوابیدیم خیلی سخت بودایشالادیگه اتفاق نیفته ازترس نمیتونم یه ...

آره واقعا ایشالا هیچ وقت تکرار نشه

اون لحظه ها بزارش زیر میز جوری که اصلا به کمر و نجاعش آسیب نرسه یعنی میزه بزرگ باشه یا جایی که امن تر باشه 

ولی بعضی وقتا آدم جز فرار هیچی به ذهنش نمیاد

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
من بادختر15 روزم فرارکردم حتی4شبم توچادرخوابیدیم خیلی سخت بودایشالادیگه اتفاق نیفته ازترس نمیتونم یه ...

منم پسرم نه ماهشه همش تصورمیکنم اگه اومدبغلش میکنم خودمو سپرمیکنم یکی ازستونهای خونه روهم که نزدیک نمانیست شیشه درهم نزدیکش نیست نشون کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این اسمش اختلال بعد از حادثه س  ptds حتما برو دکتر و سهل انگاری نکن  منم درگیرش بو ...

عزيزم من هم روانشناس ميرم

هم بهترين روانپزشك تهران رفتم دارم قرص ميخورم

قرص نميخوردم كه مرده بودم

ولي هنوز خوب نشدم متاسفانه خدا كنه خوب بشم😔

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
والا وقتی زلزله اومد خونه ی ما شبیه گهواره ی بچه بود که تند هولش بدن خخخخ اینقد حسش کردیم دیگه ...

من تهرانم اونقدر ميترسونن

ميگن مياد با خاك يكسان ميشه ال ميشه بل ميشه سكته كردم

به خدا هر شهر ديگه اي بودم انقدر نميترسيدم

من تهرانم اونقدر ميترسونن ميگن مياد با خاك يكسان ميشه ال ميشه بل ميشه سكته كردم به خدا هر شهر ديگه ...

والا ما از خود تهران خیلی دوریم شهرما یه زلزله ی تند اومد با خود استان کرمانشاه چیزیمون نشد

نگران نباش خدا خودش همه چیو بهتر میدونه و کسی تاحالا نه زلزله رو تونسته پیش بینی کنه نه درصد خرابیاشو

ما همه داشتیم زندگیمونو میکردیم که یهو زلزله اومد از همه جا بی خبر بودیم کسیم نگفته بود قراره بیاد

الانم بجز استرس و ناراحتی چیزی گیرت نمیاد بسپرش دست خدا مثلا پایتخت زندگی میکنین و امکانات دارین ما چی؟

اصلا نگران نباش بهشم فک نکن و این همه وقت نیومده جز جنگ اعصاب چی واسه خودت ساختی؟

والا ما از خود تهران خیلی دوریم شهرما یه زلزله ی تند اومد با خود استان کرمانشاه چیزیمون نشد نگران ن ...

سعي ميكنم عزيز دلم

اره واقعا هييييچ سودي جز داغون كردنم نداره

ان شااله كه زمين اروم بگيره تموم شه

سعي ميكنم عزيز دلم اره واقعا هييييچ سودي جز داغون كردنم نداره ان شااله كه زمين اروم بگيره تمو ...

ان شالله هرجا هستی واست آرزوی سلامتی میکنم عزیزم :)

عزيزم من هم روانشناس ميرم هم بهترين روانپزشك تهران رفتم دارم قرص ميخورم قرص نميخوردم كه مرده بودم ...

خوب میشی انشا الله عجله نکن 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟