2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 66 پست
واریکوسل که چیزی نیست شوهر منم داشت.عمل کرد الان هم دراز دراز داره راه میره😂😂😂 انشاءالله خدا حا ...

خداروشکر عزیزم.من دعا کن انشالله ک زود خوب بشه اخه اصلا طاقت ناراحتی و شکستن غرورشو ندارم

💗یه صلوات واس حاجتم میفرستید💗

[QUOTE=51559629]واریکوسل که چیزی نیست شوهر منم داشت.عمل کرد الان هم دراز دراز داره راه میره😂😂😂 انشاءالله خدا حا ...[/QUOTE

کم تحرکی داشتند همسرتون عزیزم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای غصه خوردن فکر راه حل باش. خرنوب جنسینگ بخر بهشون بده. البته اگر واریکوسل ندارن که با عمل رفع میشه. ویتامین ایی و ویتامین سی قرص ول من. اینها چیزاییه که همسرم داره میخوره. البته ال کارنیتین و سلنیوم هم هست که اون اول به دکتر ارولوژ مراجعه کنین خودش مینویسه. مطمئن باش خوب میشه

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
[QUOTE=51559629]واریکوسل که چیزی نیست شوهر منم داشت.عمل کرد الان هم دراز دراز داره راه میره😂😂😂 ان ...

نه تحرکش یه کم پایین بود

ولی واریکوسل خیلی خراب داشت

دکتر گفت شاید بچه دار نشین اگه عمل هم بکنه

ولی من همون موقع حامله شدم

دکترا بعضی وقتا زیاد شلوغش میکنن آدمو میترسونن

شما هم سریع تر برین برا درمان

یکی از اقوامم تحرک و مقدار اسپرمش خیلی پایین بود.خیلی اذیت شدن

ولی الان دو تا نی نی دارن

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
به جای غصه خوردن فکر راه حل باش. خرنوب جنسینگ بخر بهشون بده. البته اگر واریکوسل ندارن که با عمل رفع ...

امیدم به خداست.برم دکتر ببینم چی تجویز میکنه درکنارش هم بهش گرمیجات بدم.دعا کنید برامون

نه تحرکش یه کم پایین بود ولی واریکوسل خیلی خراب داشت دکتر گفت شاید بچه دار نشین اگه عمل هم بکنه و ...

سختیارو به جون میخرم بخاطر همسرم.

توکلم به خداست و بس

امیدم به خداست.برم دکتر ببینم چی تجویز میکنه درکنارش هم بهش گرمیجات بدم.دعا کنید برامون

آره گرمیجات خیلی خوبه

اگه برات امکان داره بعدش که رفتین پیش اورولوژ ، دکتر گیاهی هم برین خیلی خوبه

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه

انشاءالله شما هم میای میگی حامله ای

بخدا اونروز دور نیست

امیدت رو از دست نده

توکل به خدا برو جلووو

من زیاد اطلاعات ندارم ولی دکترم بهم گفت وضعش زیاد خوب نیست.نگاش میکنم اشکم سرازیر میشه.عاشق بچست

چند تا دکتر دیگه برو. وقتی گفته وضعش زیاد خوب نیست یعنی احتیاج به عمل داره و با دارو خوب نمیشه.

فبای آلاء ربکما تکذبان