ضحی_جوووون مدیر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 688 عنوان بچه ها توروخدا بیاید دارم دق میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 66 پست دیروز جواب ازمایش همسرو گرفتم دکترم گفت وضعش خیلی خوب نیست.خیلی میترسم😢😢😢 💗یه صلوات واس حاجتم میفرستید💗 1396/10/21 | 09:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ضحی_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 688 چند تا دکتر دیگه برو. وقتی گفته وضعش زیاد خوب نیست یعنی احتیاج به عمل داره و با دارو خوب نمیشه. دکتر زنان بهم گفت حالا قراره بریم اورولوژتوکل به خدا. 💗یه صلوات واس حاجتم میفرستید💗
الی_شیرازی عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 8846 امیدم به خداست.برم دکتر ببینم چی تجویز میکنه درکنارش هم بهش گرمیجات بدم.دعا کنید برامون خدا بزرگه عزیزم مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
golden_rose عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 4719 عزیزم، خوشحال باش که سالمین، این که مشکل نیست، وقتی گفتی جواب آزمایش شوهرم خوب نیست، من ترسیدم. ان شالله به آرزوهات برسی
ضحی_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 688 عزیزم، خوشحال باش که سالمین، این که مشکل نیست، وقتی گفتی جواب آزمایش شوهرم خوب نیست، من ترسیدم. ان ش ... عزیزم شما بارداری برام دعا کنخدا بچتو برات نگه داره❤ 💗یه صلوات واس حاجتم میفرستید💗
princesss عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 4619 زینک پلاس هر روز بده. این چه تجویزاییه میکنید. زینک هفته ای دو بار بیشتر ضرر داره. اونوقت شما میگی ... واقعا بده؟؟؟؟ من هر روز میخورم😯 دکتر بهتون گفته خوب نیس؟؟؟؟؟ خداجونم شکرت😍
غدیره عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 2467 واقعا بده؟؟؟؟ من هر روز میخورم😯 دکتر بهتون گفته خوب نیس؟؟؟؟؟ من شنیدم حداکثر دو بار در هفته. آخه شوهرم خیلی میخورد هر روز. برای پیشگیری از سرماخوردگی. تحقیق کردم هر روز پشت سر هم بده. فبای آلاء ربکما تکذبان
غدیره عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 2467 واقعا بده؟؟؟؟ من هر روز میخورم😯 دکتر بهتون گفته خوب نیس؟؟؟؟؟ ولی تو اینترنت نوشته :دکتر ویل توصیه می کند بزرگسالان روزانه پانزده میلیگرم مکمل زینک یا سی میلیگرم سبزیجات حاوی زینک مصرف کنند. فبای آلاء ربکما تکذبان