2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 66 پست
بهش هر روز قرص زینک پلاس ویتامین سی و ویتامین ای بده خیلی تاثیر داره بعد از ۲ ماه دوباره آز تکرار کن ...

خانومی شما که بارداری میشه سر نمازت واسم دعا کنی خدا به ما هم نی نی بده

💗یه صلوات واس حاجتم میفرستید💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن قراره وقت بگیرم براش از دکتر.زعفران تو چای یا با غذا؟شما هم کم تحرکی بود مشکل همسرتون؟

دقیقا یادم نیست برای آزمایش ژنتیک که رفته بودیم دکتر گفت مشکل اسپرم داره و زعفران زیاد بده منم بعد عروسی تا دو سال زعفران تو غذاهام پر میکردم خداروشکر همون شد درمانش

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
وضعیتش اصلا خوب نیست.  وقتی بهش گفتند باید ازمایشو تکرار کنی از غصه داشت دق میکرد  حالا ...

خیلی مهم نیست

ما هم داشتیم

اما دکتر چندتا تقویتی به من داد گفت اگه تو قوی باشی ممکنه همون اسپرم های ضعیفم جذب کنی.

اصلا میگفت گاهی هیچ مشکلی ندارن و باردار نمیشن گاهی صدتا مشکل دارن فوری باردار میشن. میگفت بارداری خیلی عجیب غریبه. 

شما هم به شوهرت بگو و نگرانی ازش دور کن خودش خیلی تاثیر داره. 

خانومی شما که بارداری میشه سر نمازت واسم دعا کنی خدا به ما هم نی نی بده

عزیزم فولیک اسیدم خوبه.البته متخصص دستورهای بهتری بهت میده چیزایی ک ما میگیم بیشتر تجربی هست.

انشالله ک بعد چندماه درمان ی نینی شلوغ بیاد تو دلت

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
بهش هر روز قرص زینک پلاس ویتامین سی و ویتامین ای بده خیلی تاثیر داره بعد از ۲ ماه دوباره آز تکرار کن ...

زینک پلاس هر روز بده.

این چه تجویزاییه میکنید.

زینک هفته ای دو بار بیشتر ضرر داره. اونوقت شما میگی هر روز بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فبای آلاء ربکما تکذبان
ای بابا ترسیدم فکر کردم چه بیماری بدی داره خدا نکرده. چیزی نیست. یه عمل واریکوزل میکنه خوب میشه.

من زیاد اطلاعات ندارم ولی دکترم بهم گفت وضعش زیاد خوب نیست.نگاش میکنم اشکم سرازیر میشه.عاشق بچست

💗یه صلوات واس حاجتم میفرستید💗

واریکوسل که چیزی نیست

شوهر منم داشت.عمل کرد الان هم دراز دراز داره راه میره😂😂😂

انشاءالله خدا حاجتتو میده عزیزم نگران نباش

با دارو حل میشه

دکترا بعضی وقتا شلوغش میکنن

به ما هم گفت شاید بچه دار نشین

الان خدا رو شکر دومی رو حامله ام

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه