2777
2789
عنوان

امتحانش کنم بنظرتون

264 بازدید | 55 پست

دوستان من کسی که باهاش بودم بهم خیانت چتی کرد

کلی گریه‌کرد واسط فرستاد قسم داد منم از بلاک ازادش کردم و رفتارش انقدر تغییر کرده و انقدر پشیمونه که‌خوب نمیدونم دودل شدم

ولی بهش همیشه شک خواهم داشت و اعتمادم شکسته

خیلی خیلی دلم میخواد امتحانش کنم 

مثلا یکی بره به اکانتش پیام بده ببینم وا‌میده یا نه

که اگه وا داد پروندشو ببندم

چیکار کنم بنظرتون

من داشتم فراموشش میکردم ولی با وجود اینکه مغرور بود کلی گریه کرد برام و هرچی دوست و همکار داشت واسطه کرد

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری ک معلومه تویی بنظرم بهش فرصت نده کسی ک بیار خیانت کرده بازم میکنه

من رلمو امتحان کردم یکی از استوریای دوستمو ریپلای کرد استیکر لایک فرستاد دوستمم در جوابش فقط لایک کرد بعدش دو روز بعد رلم دوستمو آنفالوو کرد بنظرت میخواسته باهاش دوس بشه؟

من رلمو امتحان کردم یکی از استوریای دوستمو ریپلای کرد استیکر لایک فرستاد دوستمم در جوابش فقط لایک کر ...

از دوستت بپرس ببین چی میگه 

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

تجربه من تو زندگی اینو بهم نشون داده . انسان ها هر گروهشون با یه چیزی حال میکنن عده ای با لذت مواد عده ای هم با جنس مخالف عده ای هم با هر دو 

خانوما . برید شوهرتونو برسی کنید شک نکنید از این سه دسته خارج نیست . شک نکنید . اگر هیچ کدومش نبود از هر مورد امتهانشون کنید مشخص میشه خوش به حال کسایی که با جنس مخالف حال نمیکنن  من روزانه با بیش از پنجاه نفر ارتباط نزدیک دارم شاید به تعداد انگشتان دستم مرد نشناسم که به زن های دیگه علاقه نداشته باشن 

البته خودمم هم علاقه ندارم ولی اینو دارم جدی میگم خیلی وضعیت مردا خرابه . لطفا یه خانم هم وضعیت خانم ها رو توصیف کنه 

من خودم از اون گروهی هستم که از خانم ها بدم می اومد . البته واقعا عذر میخوام ازتون اشتباه میکردم فکر میکردم اکثر خانم ها دوست دارن با یه مرد به جز مرد خودشون ارتباط بگیرن البته شرایط من هم بی تاثیر نبود ولی خوب به هر حال فرقی در اصل ماجرا نمیزاره . خیلی انگشت شمار بودن زن هایی که سنگین و با وقار بودن البته میگم بازم عذر میخوام من یه انسان پست و موجود ناچیز در عظمت الهی هستم یه وقت حمل بر خودستایی نبینید پیاممو انسان خیلی ضعیفه و وسوسه وسوسه ولی پول که داشته باشی حقایق اطرافیانت به وضوح  برات روشن میشه .

کلی گریه کرد قسم خورد همکاراش گفتن سرکار داغونه یعنی همش فیکه؟

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
من رلمو امتحان کردم یکی از استوریای دوستمو ریپلای کرد استیکر لایک فرستاد دوستمم در جوابش فقط لایک کر ...

من خودم از هر پستی خوشم بیاد لایک میکنم بدون توجه به جنسیت طرف ولی مردا خیلی بدن بین دوستام دیدم اینو . به نظر کسی که درگیر کسبو کار خودشه و داره تلاش میکنه رشد کنه وقتی برای خانوم بازی نداره ولی کسی که میشینه اینور اونور پیام میزاره چت میکنه مثل الان من داغونه و دنبال یه چیزیه که بدست بیاره