2777
2789
عنوان

امتحانش کنم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رلمو امتحان کردم یکی از استوریای دوستمو ریپلای کرد استیکر لایک فرستاد دوستمم در جوابش فقط لایک کر ...

برو ببین همه پست هاشو لایک کرده یا نه اگر همه پست های دوستتو لاک کرده باشه اوضاع خوب نیست

برو ببین همه پست هاشو لایک کرده یا نه اگر همه پست های دوستتو لاک کرده باشه اوضاع خوب نیست

دوستم پست نداره

یه استوری گذاشته اونم ریپلای کرده استیکر فرستاده بعدش دوستمم در جوابش فقط لایک کرده بعدش اون آقا دو روز بعد آنفالو کرده

ولی در مورد مردها من یه چیزی بگم تسکین قلب خانوما نگاه مردا به خیانت با نگاه زن ها به خیانت متفاوته ...

با اون یکی دختره بیشتر شبا حرف میزد و ازون مدل حرفها

و به من راجب وضع زندگیش همهوچیو راست گفته ولی به اون دختره فقط دروغ گفته بود

اما خوب دختره اسکرین چتلشونو فرستاده بود خیلی قشنگ قربون صدقش رفته بود💔 دیگه هروقت حرف محبت امیز میزنه حس میکنم دروغه

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
دوستم پست ندارهیه استوری گذاشته اونم ریپلای کرده استیکر فرستاده بعدش دوستمم در جوابش فقط لایک کرده ب ...

متونه خیلی دلایل دیگه داشته باشه شاید دوستت دوست پسر داشته یا شوهر داشته نخواسته کسی رل شما رو ببینه یا ترسیده پیامی چیزی براش بفرسته بد بشه در کل خیلی کلی داری میگی دلیل هیچی نمیشه حساس هم ممکنه شده باشی . من شما رو نمیشناسم یه چیزی میگم بدت نیاد ولی احتمالا خودت تجربه مشابه داشتی که اینقدر حساسی و این خوبه  ولی خودتو اذیت نکن زیاد اگر تجربه مشابه داشتی به همون خاطره شک افتاده تو دلت هیچی نیست

با اون یکی دختره بیشتر شبا حرف میزد و ازون مدل حرفهاو به من راجب وضع زندگیش همهوچیو راست گفته ولی به ...

اخ کیفهمم چی میگی . ولی اینو بدون مرد میتونه بهت خیانت کنه ولی از صمیم قلب هم دوستت داشته باشه من مردم و اینو میگم چون جنس خودمو خوب میشناسم 

ولی در مورد مردها من یه چیزی بگم تسکین قلب خانوما نگاه مردا به خیانت با نگاه زن ها به خیانت متفاوته ...

وقتی بعد از رابطه از اون زن متنفر میشن ممکنه دوباره برن سمتش یا فقط همون یکبار بوده و دیگه نمیرن سمتش؟

اخ کیفهمم چی میگی . ولی اینو بدون مرد میتونه بهت خیانت کنه ولی از صمیم قلب هم دوستت داشته باشه من مر ...

ببخشمش یا باز بهم خیانت میکنه؟

با اون یکی دختره بیشتر شبا حرف میزد و ازون مدل حرفهاو به من راجب وضع زندگیش همهوچیو راست گفته ولی به ...

سخته ولی دنیا همینه امیدوارم خودم و هرکسی مثل من هستش زودتر بمیره راحت بشه از این دنیا والا بدرد نمیخوره . منی که از نظر مالی هیچی کم ندارم از نظر صداقت اصلا دروغ نمیگم زنمو خیلی دوست داشتم و فکر میکردم از زن من بهتر هیچکس وجود نداره و همجا از خوبیاش گفتم در عوض تمام همین موارد رو او برعکس برام اجرا کرد واقعا دیگه چه ارزشی داره دنیا مگه میشه بهتر از زن خودم پیدا کنم این که اینقدر به نظظر خوب بود این شد پس مرگ فکر کنم بهترین راه حله

ببخشمش یا باز بهم خیانت میکنه؟

فقط چت بوده ؟من نمیدونم در چه مرحله ای از زندگی هستید نمیتونم جواب بدم ولی میدونم مردای خیانت کار همیشه خیانت میکنن ولی خیانتشون دلیل بر دوست نداشتن زنشون نیست دلیلشو نمیدونم

وقتی بعد از رابطه از اون زن متنفر میشن ممکنه دوباره برن سمتش یا فقط همون یکبار بوده و دیگه نمیرن سمت ...

ببنید اینو با قاطعیت صد درصد میگم هر وقت از سک... تو خونه لذت نبرن میرن دنبال زن دیگه . به مظر من باهاش فیلم پو... ببینید و لذت ببرید با هم البته قبلش ببین بدش نیاد اونوقت بهت قول میدم اگر هر دوروز در میون یا سه روز در میون باهاش رابطه جنسی داشته باشی هر زنی رو ببینه فقط در میره  اینو بهتون قول میدم 

سخته ولی دنیا همینه امیدوارم خودم و هرکسی مثل من هستش زودتر بمیره راحت بشه از این دنیا والا بدرد نمی ...

متاسفم بابت تجربه ی تلختون

میدونم این قضیه برای اقایون خیلی دردناک تر وسنگین تر هست

اما خواهش میکنم از مرگ صحبت نکنید

شما‌امید عزیزانتون هستین

بخاطر اونا سرپا بمونین

فقط چت بوده ؟من نمیدونم در چه مرحله ای از زندگی هستید نمیتونم جواب بدم ولی میدونم مردای خیانت کار هم ...

فقط چت و حرفای بد

وای بخدا خیانت کنه باز تحمل نمیکنم