2777
2789
عنوان

جمله های انگیزشی

88 بازدید | 19 پست

سلام  دوستان  پارتنرم براش اتفاق وحشتناکی افتاده پدرو مادرش فوت شدن  تو‌یک روز .  و روحیه ش افتضاحه چطوری میتونم کمکش کنم  چه حرفی بزنم براش یا چه جمله های هروز براش ارسال کنم خیلی نگرانشم  ناامیده و تنهاس شدیدا همیشه تمام حرفاشو فقط ب ‌من. میگفت الان نمیدونم مثل سابق میشه یانه 😔ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

➰پـس چـرا دائـمـاً يـكسـانـہ حـال دوران؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم جمله نفرست حضوری برو جاش داره میمره احتمالا

نمیشه اخه  یکم فاصله هست 😔کنارم نیست وگرنه من از خدام بود پیشش باشم 

من چیکار کنم 😭😭😭😭خیلی نگرانشم دلم میخاست من جای پدرو مادرش میموردم  این چندروز از بس دلشور داشتم معده درد گرفتم  و شرایط فوت خانوادش هم خیلی بد بود دوس ندارم بگم و که اذیت نشین  😭

[QUOTE=373822230]نمیدونم حداقل زنگ بزن بهش[/QUOTE

اول جواب نمیداد بعد هروز فقط یه پیام ارسال میکردم شب زنگ زد خیلی گریه کرد دلم براش اتیش گرفت و نتونست حرف بزنه گفت خبر داری من ت یکساعت یتیم شدم 😭من خبر داشتم  ولی میخام هروز یه پیام بزارم براش که بفهمه تنها نیست من کنارشم تا شرایطش بهتر بشه بتونم تماس بگیرم 

جمله انگیزشی بفرسی خیلی خوب نیست

بجاش مثلا یه روز بگو سلام عزیزم بهتری و فلان و اینا میدونم حالت بده اما هر وقت خواستی با کسی حرف بزنی من هستم و اینا 

یا مثلا کلا پیام میدی روزانه به جای جمله انگیزشی حالشو بپرس و یه قربون صدقه کوچیک و اینا

جمله انگیزشی بفرسی خیلی خوب نیستبجاش مثلا یه روز بگو سلام عزیزم بهتری و فلان و اینا میدونم حالت بده ...

ممنون عزیزدلم😔

جمله انگیزشی بفرسی خیلی خوب نیستبجاش مثلا یه روز بگو سلام عزیزم بهتری و فلان و اینا میدونم حالت بده ...

پیام دادم که هرموقع نیاز داشت کنارشم تنها نیست  میگه نه فقط خدا بهم مرگ بده اخه چی میتونم بگم بهش😔

پیام دادم که هرموقع نیاز داشت کنارشم تنها نیست میگه نه فقط خدا بهم مرگ بده اخه چی میتونم بگم بهش😔

ببین باهاش بذار باهات درد و دل کنه 

بگو نه این  چه حرفیه اگه تو بری که من دیونه میشم میمیرم تو اینو میخوای؟ اینجور حرفا

بعد همش این حسو که همدمشی و میتونه باهات درد ودل کنه بهش بده

پسرا اوصولا با کسی درد و دل نمیکنن میریزن تو خودشون اما اگه یه نفر واقعا واسشون امن باشه ساعت ها باهاش درد ودل میکنن