2777
2789
عنوان

به من میگه اجاقت کوره☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 3593 بازدید | 160 پست
مامان بزرگ منم همینه عشق پسره حالا دختراس بیشتر بهش میرسن ولی میگم دیگ اخلاقش اینجوریه کسی باحرفاش ن ...

نه رفتارشو بگم تو هم متنفر میشی ازش🙃کاش فقط اینارو میگفت

فرض کن دوتا شیرینی گذاشته بود پیش ما دخترا

پسرخاله هام اونور نشسته بودن کیکشون خوردن ، اومد کیک مارو برداشت گذاشت جلوشون گفت اینا پسرن خب باید بخورن شما میخواین چکار..

حالا میتونست از تو جعبه برداره بده بهشونا...

جلو جمع خوردمون مرد..شخصیتمونو نابود کرد..بحث کیک نیست بحثم بی احترامیه که به ما کرد..تازه پسرخاله هام از ما کوچیک تر بودن ها...

این کلا یه رفتار حیلی خیلی خیلی کوچیک ازشه.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

نمیدونم چرا اینقدر بعضیا اصرار دارن ک آدم باید حتماً پسر داشته باشه 🙄یجوری میگن انگار یه پادشاه قر ...

حالاما همچین ثروتمند هم نیستیم😂😂😂

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه رفتارشو بگم تو هم متنفر میشی ازش🙃کاش فقط اینارو میگفتفرض کن دوتا شیرینی گذاشته بود پیش ما دختراپ ...

😐😐😐😂😂ببخشید وااقعااا نمیدونم چی بگم من بودم ننیراشتم بخورن از جلوشون ورمیداشتم غلط کردن ینی چی چون اینا پسرن 🤨🤨

😐😐😐😂😂ببخشید وااقعااا نمیدونم چی بگم من بودم ننیراشتم بخورن از جلوشون ورمیداشتم غلط کردن ینی چی ...

اره کلا انسان نیست

یا مثلا به داییام گفته بود من مردم خونه رو بین خودتون تقسیم کنین به دخترا ۱ ریالم ندین.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

عزیزم ایشون پیر زنه.....قدیمیه....بی سواده...نادانسته حرف زده...شما ناراحت نباش...چرا خودتو ناراحت م ...

منم خیلی راضیم،،مخصوصا حالا که دختربزرگم خوشگل وجوون شده هربارمیبینمش دلم غش می‌ره براش❤️❤️

خداروشکر بچه هات سالمن این حرفا رو نشنیده بگیر ،من بچه م مشکلی داره که دارم از غصه ش میمیرم ماه صفر ...

بچتون مشکلش چیه،،،خدابهت صبربده وبه بچتون سلامتی،،به قول شوهرم عذاب قبرازعذاب زخم زبون شیرین تره

نه بابا اصلا اهمیت نده هر کیم بگه مهم نیست چه برسه این پیر زن،میگفتی ای وای نه نه جون ما خودمون نذر ...

سعی میکنم اینبار همینجوری بگم

خخ ولش کن بابا مورچه چیه که کله پاچش باشهـــمهم تویی ک عاشق دختزاتی

خودم حسرت به دلم موند،،واسه خیلی چیزها که نداشتیم،،میخوام دخترام دراوج خوشبختی بزرگ بشن