2777
2789
عنوان

به من میگه اجاقت کوره☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 160 پست

بعضی پیرزنهای قدیمی  دختر رو اصلا بچه حساب نمیکنن مثلا میپرسی چند تا بچه داری میگن دو تا بچه ۳ تا دختر (دو تا پسر و ۳تا دختر )

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عبب نداره دیگه توام پیر زنه ،قدیمیا همین اعتقاد و دارن،من خودم یه پسر دارم والله احاق من کوره دختر خیلی خوبه کسی عقل درست داشته باشه میدونه دختر برا پدر مادر میمونه،خدا همه بچه هارو برا پدر مادراشون نگه داره .

شوخی میکنی؟؟من پدربزرگم سنش خیلی زیاده باز میدونه جنسیت بچه رو مرد تعیین میکنه و داشت توضیح میداد بر ...

اینم سنش حداقل ۸۵ یا۹۰ میشه

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

افرین ب همسرت یاد حرف دیشب حشمت فردوس افتادم کارگرش پسر دار شده بود بهش دوتا سکه تمام دادبعدم گفت زن ...

الان داشتم میدیدم اتفاقا،مرتیکه زورگو روانیه خدا نصیب گرگ نکنه

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم

عزیزم همین ک دوتا بچت سالمه خداروشکر کن اهمیت ب حرف کسی زندگیتو بکن خوش باش با خانوادت ب مامان منم همینو میگفتن مخصوصا جاریاش زخم زبون میزدن ولی الان مادرم مریضه ۸ تا دختر جونمونو براش میدیم داماداش از ۱۰۰ پسر بهترن

افرین ب همسرت یاد حرف دیشب حشمت فردوس افتادم کارگرش پسر دار شده بود بهش دوتا سکه تمام دادبعدم گفت زن ...

بدترین درد بی فرهنگی و نابالغ بودنه به سن و سال نیست ب اینه که موهاتو چجوری سفید کرده باشی و از این دنیا چی فهمیده باشی نه اینکه یابو باشی

نمیدونم چرا اینقدر بعضیا اصرار دارن ک آدم باید حتماً پسر داشته باشه 🙄

یجوری میگن انگار یه  پادشاه قراره بی جانشین بمونه

بابا مگه پسر چ سودی داره برا پدر مادر که دختر نداره

کاش بعضیا یذره اینو بفهمن