2777
2789
عنوان

دائم خونه ما هستن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 73 پست
اها پس می گم زیادبهشون رونده هرچی گفتن این کاروکن اون کارو کن گوش نده بزارازروبرن وگم شن می گم اخه چ ...

هعیییی خواهر چی بگم که دلم خونه از دست خودش و خانواده ی بیشعور و نفهمش،یک درصد فک کن چیزی بیارن ،حتی یه دونه نون نمیارن ،جمعه از صبح اومدن تا شب یکسره تو آشپزخونه دست تنها بدون هیچ کمکی بودم .حتی شوهر نکبتم به خودش یه تکونی نداد کمکم کنه،فقط خوردنو ریختن و همه جا رو به گوه کشیدن و گورشونو گم کردنو تا آخر شب فقط داشتم خونه رو جارو و دستمال و جمع و جور میکردم ،ظرفها رو گذاشته بودم برای فردا ،اون شب از درد کمر و پا نمیتونستم بخوابم و ناله میکردم.

هعیییی خواهر چی بگم که دلم خونه از دست خودش و خانواده ی بیشعور و نفهمش،یک درصد فک کن چیزی بیارن ،حتی ...

خوتقصیر خودته دیگه خواهر توکه هیچی نمی گی شوهرت که هیچی نمی گه هرکارم می گن انجام می دیدمی خورن ومی ریزن شماجمع می کنید  اوناهم پرروشدن دیگه خونه شماروباهتل اشتباه گرفتن پیش خودشون می گن کجا بریم  ازاینجا بهتر البته ببخشیدا این طوری می گم شماهم شدید کلفته درخونشون خرجم که نمیارن راحت فقط یه چندبار اومدن روندید بهشون قول می دم دیگه نیان البته شوهرت هم نباید بهشون روبده همشم تقصیر همسرته پرروشون کرده شده ذلیل خونواده اش

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوتقصیر خودته دیگه خواهر توکه هیچی نمی گی شوهرت که هیچی نمی گه هرکارم می گن انجام می دیدمی خورن ومی ...

دقیقا دیگه میخوام همینکارو کنم.بخدا خسته شدم از دستشون،از شوهرمم متنفرم که جلوشون یه لاله بی زبون و سربه زیر و ساکته ولی به من که میرسه یه زبون دراز نفهم بیشعوره

دقیقا دیگه میخوام همینکارو کنم.بخدا خسته شدم از دستشون،از شوهرمم متنفرم که جلوشون یه لاله بی زبون و ...

خودت روناراحت نکن عزیزم همین کاری که گفتم انجام بده انشالله درست می شه از قدیم گفتن ماهی روهروقت ازآب بگیری تازه اس ازالان سفت وسخت بگیر دیگه قول می دن نیان اگه هم بیان کمتر میان یواش یواش دیگه پاشون ازخونه شما بریده می شه زیرگوش شوهرت هم بخون جوری که ناراحت نشه بهش بگو به خونواده اش کمترروبده  بگو اون طوری خوانواده ات فکر می کنن ما نوکردرخونشون هستیم که هرچه کردن وهرچه گفتن مابگیم چشم بگو دارن ازاخلاق ما سواستفاده می کنن شوهرت هم خودت یواش یواش سرش به سنگ می خوره وآدم می شه 

خودت روناراحت نکن عزیزم همین کاری که گفتم انجام بده انشالله درست می شه از قدیم گفتن ماهی روهروقت ازآ ...

عزیزم ،من اگه هر کاری بکنم بازم اونا میان چون میگن خونه ی مادرمونه،و برامون خاطره ست ،ول کن اینجا نیستن ،نمیتونم هیچجوره از دست مزاحمتهاشون خلاص بشم.فقط دیگه اینبار کم تحویل میگیرم و ریاد محل نمیدم

چرا خاهرشوهرا چشم دیدنه عروس رو ندارن دلیلش چیه؟

برادرته ها عضوی ازخانوادته باخانومشم رفیق شو کلی خوش بگذرونین باهم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم ،من اگه هر کاری بکنم بازم اونا میان چون میگن خونه ی مادرمونه،و برامون خاطره ست ،ول کن اینجا نی ...

افرین عزیزم خودت کم محلیشون کن خودشون می رن گم می شن خودتم ناراحت نکن 

چرا خاهرشوهرا چشم دیدنه عروس رو ندارن دلیلش چیه؟برادرته ها عضوی ازخانوادته باخانومشم رفیق شو کلی خوش ...

چرا همه اینقد نسبت به خواهر شوهرا بد بینن؟

عروس ما ببینه مامانم برام یه چیز کوچیک خریده اخم و تخم میکنه با اینکه دائم واسش طلا میخرن

اولش به چشم خواهر میدیدمش ولی یه بلاهایی سرم اورد دیگه منم زیاد صمیمی نیستم

من با دوستم بیرون رفتنی مامانم یه کیک کوچولو بده دعوا راه میندازه با اینکه بقیه کیک تو‌خونس و مال داداشم و اونه 

برای ما حریم خصوصی نذاشته تو‌خونه 

نمیذاره یه ساعت با مامانم تنها باشم یکم درد و دل کنم

تو خونمون هر نفسی میکشیم میره به همه میگه که اینجوری شد اونجوری شد 

ماشین خریدم با صد بدبختی صبح تا شب کار کردم بعد میگفت باید واسه منم ماشین بخرین

بعد شما میگی‌ من چشم دیدنشو ندارم؟

منم نزدیک مادرشوهرمم یعنی روبرومونه ولی از شب یلدا نرفتم خونشون...

منم مادرشوهرم دوتا کوچه فاصله داریم پارسال عید رفتم خونشون، ی بحثی پیش اومد بین همسرم و برادرش مادرش پشت داداشه رو گرفت ب ناحق، بعد منو بیرون ک میدید رو میگردوند!!!!!! منه هیچ کاره حالا ک چند ماهیه اکی شدن نرفتم خونشون اون هفته ای دوهفته ای میاد خونه ما سر میزنه میره

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

چرا همه اینقد نسبت به خواهر شوهرا بد بینن؟عروس ما ببینه مامانم برام یه چیز کوچیک خریده اخم و تخم میک ...

من حقو کاملا ب شما میدم وقتی دونفر ازدواج میکنن دیگه خونه زندگی مستقل دارن باید حرمت خودشون و خونه دیگری رو نگه دارن

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من حقو کاملا ب شما میدم وقتی دونفر ازدواج میکنن دیگه خونه زندگی مستقل دارن باید حرمت خودشون و خونه د ...

دقیقا 

واسه اون خونه هم هر دو‌تلاش میکنن ولی به عنوان خوابگاه استفاده میکنن حیفه ادم از چیزایی که تلاش کرده به دست اورده لذت نبره 

ولی چون من خواهر شوهرم هرچی باشه بعضی افراد فکر میکنن مشکل از منه

چرا همه اینقد نسبت به خواهر شوهرا بد بینن؟عروس ما ببینه مامانم برام یه چیز کوچیک خریده اخم و تخم میک ...

پس خیلی رو داده مامانت بهش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.