2777
2789
عنوان

دائم خونه ما هستن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر و برادرشوهرام و زن و بچه هاشون همیشه ی خدا اینجان،انگار اینجا کاروانسراست،دیروز پدرم دراومد بس ...

بامادرشوهرت زندگی می کنی یاجداهستی؟

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
سر همه چی جیغ میکشهیبار گفتم اروم من خواب بودم فک کردم خونه دعواسجیغ میکشید صدای من همینهههه😐

یبار بگیر یه کتک مفصل بزنش تا دیگه کیلومتری خونتون نیاد

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بامادرشوهرت زندگی می کنی یاجداهستی؟

خونه ی مادریشون زندگی میکنیم.همیشه تمام مراسم و جشن و هر کوفت دیگه ایی رو میان اینجا انجام میدن و بریز و بپاششون فقط خونه ی ماعه،جالبشم اینه همشون گله ایی و بدون تعارف میان،یکم درک و فهم و شعور ندارن

تنها راهش متاهلیه واسه اونا مهمونم بیاد میارنشون خونه شما

اره چند باری خالشون شام اومدن خونه ما

یا خواسته فامیل مارو دعوت کنه دعوت کرده بعد گفته من دعوت نکردم بعدش مامانم پذیرایی کرده

یعنی ده سال طبقه بالای مادرشوهر بودیم.هیچوقت این برنامه نبود.دختراش ودومادها همش اونجا بودن.وما مناس ...

شمام عروس نمونه ای

منم دوست ندارم دائم خونه مامان خودم یا تو اینده خونه مامانه همسرم باشم

تلاش کن خونه درست کن ازشم لذت نبر😐

خواهر و برادرشوهرام و زن و بچه هاشون همیشه ی خدا اینجان،انگار اینجا کاروانسراست،دیروز پدرم دراومد بس ...

الهی 🥲

ولی من دیگه پذیرایی نمیکنم واسه کسی که هروز پلاسه اینجا مهمون بحساب نمیاد

الهی 🥲ولی من دیگه پذیرایی نمیکنم واسه کسی که هروز پلاسه اینجا مهمون بحساب نمیاد

بخدا دیروز انقدر کار کردم و دولا و راست شدمو پذیرایی کردم کمر برام نمونده و جای عملم میسوزه .انقدر هم نفهم و بیشعورن که به خودشون یه زحمت نمیدن یه کمکی کنن.حالا من فقط یه بار رفتم خونشون کلی هم تو کارها کمک کردم