2777
2789
عنوان

دائم خونه ما هستن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 73 پست
[QUOTE=373811016]الان اومدن داداش میگه شام ندارین؟ ماهم شامو ۸ خوردیم خب واس شوهرت یچی بپز دیگه بخد ...

خیلی 

خیلی موقع ها جلو داداشم این حرفو گفتم

تنها باشیم میگم

حس میکنم خیلی بی ارزشم تو خونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایی داداش متاهل ندارم ولی درکت میکنم خیلی بده😂 دوستم میگه خواهر و شوهرخواهرشم هر شب خونشونن دیگه عادت کردن اگه یه روز میان اینا زنگ میزنم میگن کجایین چرا نیومدین

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

میگیره پارم میکنه😂🤦🏻‍♀️

وا مگه دور از جون هاپوعه🫤🤐🙄😂

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

الان اومدن داداش میگه شام ندارین؟ماهم شامو ۸ خوردیمخب واس شوهرت یچی بپز دیگه بخدا شوهر کنم شوهرمو گش ...

دقیقاً وضعیتت مثل منه 

تازه اونا خونشون دوره اومدن دقیقاً روبرو ما خونه اجاره کردن 

صبح تا شب اینجا 

نمک بریز کفشش

اره زیاد بریز که ببینه دیگه نیاد😂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خیلی خیلی موقع ها جلو داداشم این حرفو گفتمتنها باشیم میگمحس میکنم خیلی بی ارزشم تو خونه

منم این خودم تجربه کردم الانم خواهر مجرد همش شاکیه از دستشون. ولی خوب چه میشه کرد عزیزم .توام برو اتاقت

وایی داداش متاهل ندارم ولی درکت میکنم خیلی بده😂 دوستم میگه خواهر و شوهرخواهرشم هر شب خونشونن دیگه ع ...

😂🤦🏻‍♀️

بخدا این همه هزینه جهیزیه و خونه و این چیزا 

بعد بیای خونه یکی دیگه زندگی کنی شبا بری خونت 

خب مثل قدیم بیان تو یکی از اتاقا بمونن

متوجه نشدم🥲

یعنی ده سال طبقه بالای مادرشوهر بودیم.هیچوقت این برنامه نبود.دختراش ودومادها همش اونجا بودن.وما مناسبتی می‌رفتیم.همسرم هم تک پسر.تو بقیه موارد هم هوای دخترها رو داشت مادر شوهرم.هنوزم همینه