2777
2789
عنوان

یاد زنده یاد می می ناز افتادم..

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 41 پست

من یاد مامان ۳ تفنگدار میوفتم بعضی اوقات...

اونم خیلی سختی کشید بنده خدا...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

روحش شاد ،منم اون موقع خواننده ی خاموش بودم ولی تاپیکش رو دنبال میکردم واقعا ناراحت کننده س

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یاد مامان ۳ تفنگدار میوفتم بعضی اوقات... اونم خیلی سختی کشید بنده خدا...

الهی بمیرم... 

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

بچه ها دنیا اصلا ارزش نداره که همش بخوایم غم و غصه بخوریم و کینه به دل بگیربم و قهر باشیم و....آدم از فردای خودش و عزیزانش خبر نداره..

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

خیلی نگران بچه هاش بود.. خودش خیلی تنها بود.. وای که من امشب خیییییییییییلی دلم گرفته.. بچه ها لطفا فاتحه یادتون نره. 

بچه ها لینک نمیدین؟؟؟

فدات شم من بلد نیستم لینک بزارم.. ولی تو نت سرچ کن می می ناز نی نی سایت خودش میاد بالا.