2777
2789

دختره ۱۵ سالش بود ازدواج کرد شوهرش هم خوبه خدایی بنظرم از همه لحاظ دختره خوشی زد زیر دلش 

رف با یه مرد مطلقه ریختن رو هم 

دختره انگار ب پسره گفته با وجود بچه از شوهرم جدا میشم زن تو شم😑😑😑 خلاصه شوهرش فهمید نزدیک بود پسره رو بکشه چاقو کشی شد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خیلی هم نازه دختره خوشتیپ هم هس 

بنظرم خوشگلا قانع نیستن 😂

آماده باش که الان بگن توی زندگیش نیستی نمیدونی چی کشیده

نمی دونی و زهر مار

خیانت توجیه نداره

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبخشی ولی نازیش بخوره تو سرش...

اگه شوهرش الکی الکی قاتل میشد چی ؟!!!

مگه ماها شبیه میمونیم که خیانت نمی‌کنیم!!!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

متاسفانه منم خیانت زن متاهل زیاد میبینم

و جالب اینه که اکثرا به گفته خودشون و اطرافیان همسراشون واقعا مرد خوبین

نمیدونم والا😅

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

متاسفانه منم خیانت زن متاهل زیاد میبینمو جالب اینه که اکثرا به گفته خودشون و اطرافیان همسراشون واقعا ...

به قول معروف خوشی زده زیر دلش

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

دختره خودش عاشق پسره شده بود ۱۵ سالگی

دختره کله اش تو ۱۵ سالگی باد داشته و احمق بوده احمق نبود ۱۵ سالگی فاز عشق عاشقی و ازدواج بر نمی داشت خانواده اش نباید می ذاشتن ازدواج کنه

بچه ممکن خیلی کارا بخواد بکنه پدر مادر باید جلوی کارای احمقانه بچه رو بگیرن

خودش میخواست من شاهد بودم😂

برای همین اسمش کودک همسری 

کسی که اختیار ماشین روندن رو بهش نمیدن 

نمیتونه رای بده 

حقوق قانونی نداره هنوز 

بعد شوهر بخواد منطقی؟ 

جوگیر شده فکر کرده چخبره