2777
2789
عنوان

چجوری بگم نیا خونمون که ناراحت نشه

117 بازدید | 10 پست

بچه ها یه دوستی دارم که هشت ساله از دوستی مون میگذره علارغم همه اخلاقای خوبی که داره زیادی ظاهر بینه مثلا میره جایی میگه خونه زندگی فلانی اینجوری بود اونجوری بود یعنی خیلی خاکی نیست مام ظاهر مون مون خوب نیست فرشای قدیمی یه دست مبل کهنه😔 با اینکه وضع مالی مون بد نیست اما پدرم زیادی اعتقادی به خرید وسایل خونه نداره ترجیح میده پولاشو زمین و ملک بخرع یعنی میخوام بگم اگه از لحاظ مالی حساب کنی شاید ما از اونا بهتر باشیم اما ظاهر زندگی دوستم خیلی عالی تر از ماست

حالا که من دانشگاه قبول شدم هی زنگ میزنه بهم میگه میخوام بیام خونتون هدیه تو بدم منم دوس ندارم بیاد نمیدونم چجوری بگم نیا که ناراحت نشه  لطفا راهنماییم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمم همین فکر و دارم اما نمیدونم چجوری بگم که یه وقت فکر بد نکنه میترسم بفهمه دوس نداشتم بیاد خونمو ...

بگو خونه تکونی داریم شرایط نیست

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
چجوری ۸سال با این شرایط رفاقت کردی عزیزم؟اگه دوست داری باهاس باشی خوب فقط بیرون با هم قرار بزارید ای ...

۸ ساله دوستیم تو این ۸ سال نذاشتم بیاد خونمون همش بیرون قرار گذاشتیم یه دو سه باریم من رفتم خونشون همین وگرنه اینجوری نیستیم ک تو خونه هم رفت و امد داشته باشیم

۸ ساله دوستیم تو این ۸ سال نذاشتم بیاد خونمون همش بیرون قرار گذاشتیم یه دو سه باریم من رفتم خونشون ه ...

وقتایی که از خونه زندگی دیگران ایراد میگیره نباید تاییدش کنی 

و بهش یه بار میگفتی که ما هم زندگیمون ساده و معمولیه و نباید قصاوت کرد همه که شرایط ندارن زندگیشون را طبق سلیقه ی ما بچینن طرز فکر هر کسی فرق داره 

منم دوران دبیرستان یه دویت اینجوری داشتم باهاش قطع رابطه کردم 😅

دوست ظاهر بین فایده نداره🤕دوست باید عاقل و فهمیده باشه آدم ازش جیز یاد بگیره