چندسال پیش ی پسری خیلی دوستم داشت قصد ازدواج داشت باهام من با این دختر چندبار رفتم سرقرار با عشقم ،نمیدونستم حسودیمو میکنه و یبار یچیزایی از من پشت تلفن بهش گفت که اون پسری که قصد ازدواج باهام داشت و کلا از من زده شد و یشبه ولم کرد😭من بعد اون افسردگی گرفتم ولی دیگه فایده نداشت چون اون ازدواج کرد من الان میخام ازش انتقام بگیرم موقعیتش هم دارم ،اون ازدواج کرده یچیزایی ازش میدونم که اگه به نامزدش بگم حتی اگه ولش نکنه دیگه زندگیش مثل قبل نمیشه ،میخام ایسنتاگرام پیج فیک بزنم بگم به طرف ،بنظرتون بعد اینکه ناشناس به نامزدش گفتم و بلاکش کردم پسره یا دختره میتونه از طریقی پیگیری کنه؟ چون نمیخام بفهمن کار من بوده ،ولی تا اینکارو نکنم دلم اتیش میگیره همیشه ،کمک کنید بهم چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسری که با حرف های یه دختر غریبه شما رو رها کرد اگر اون دختر هم کاری نمی کرد یه روزی به خاطر حرف یه نفر دیگه یا رهاتون می کرد یا زندگی رو براتون زهر می کرد.
رهاشون کن، اگر پیگیری کنن بله می تونن پیداتون کنن و انتقامتون بدتر تبدیل می شه به یه چالش تو زندگیتون.
شرایط متفاوتهآخه تو عقد نکرده بودی و ممکنه شخص خیلی بهتری قسمتت بشه ولی اون الان عقد کرده ستانتقامت ...
من ازدواج کردم چون سنم داشت میرفت بالا و شرایط بهتری نداشتم ولی هیچوقت نتونستم عشق اولمو فراموش کنم یاد گذشته میوفتم اتیش میگیرم ،منم داشتم با اون نامزد میکردم اگه اون دختر پشت سرمن اونهمه حرف نمیگفت
من متاسفانه از اتفاقی که برات افتاده این دختر واقعا آدم سگ صفتی بوده و ازین آدم بترس چون دوباره میاد حمله میکنه بهت ی تهمت دیگه میزنه ولش کن این آدم پست عارت بیاد با همچین آدمی همکلام بشی
هیچکس جای من نیس بفهمه چی میگم خیلی سخته کسی که یروزی عاشقت بود عاشقش بودی رو ینفر اینجوری ازت بگیرتش بعدش هیچ بلایی سرش نیاد و خیلی راحت و خوش به زندگیش برسه