2777
2789

سلام بچه ها.

میشه بهم‌یاد بدید برنج ایرانی چجوری باید ابکش کرد تموم نکاتشو بگید؟

برنجای دیگ یاددارم ولی شنیدم این برنج میگن دستورش فرق دارع گوگل زدم همیشه فوت کوزه گری رو نمیگه

برنج را یکساعت با آب داغ و نمک خیس کن 

بعد یکساعت بزار آب جوش که اومد ۴ تا قاشق آبلیمو یا سرکه تو آب در حال جوش بریز و برنج را بریز و و نمک را بچش بعد ده دقیقه  یکیش را بین دو انگشت له کن اگه وسط یکم سفت بود و بقیش نرم موقع آبکشی هست بریز تو آبکش و بعد روغن بریز کف قابلامه و دم بندار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج رو چندین بار با اب بشور که وقتی اب ریختی روش اب شفاف باشه و بذار بمونه 

اب جوش بذار و وقتی جوشید برنج رو بریز داخلش و نمک بزن و کمی سرکه برای قد کشیدن بهتر 

زیر گاز هم انچنان زیاد نباشه متوسط خوبه چون باعث میشه برنجت دونه هاش بد بشه 

از زمانی که اب به جوش افتاد(نه جوش خیلیییییی زیاد)زمان بگیر من خودم ۶ میگیرم برنج رو تست کن تو دستت وسطش رو که فشارر میدی بشکنه اما له نشه 

اگر هم لوبیا پلو کلم پلو چیزایی که سبزی داره باشه ۵ مین زمان میگیرم 

بعدشم ابکش کن و برنج رو زیر اب سرد بشور

و نون و حالا هر چی که گذاشتی برنج اضافه کن و کوهی کن و داخلش با دم قاشق حفره درست کن 

دم کنی هم بذار چند مین اول زیرش رو یکم زیاد کن من با انگشتم تست میکنم😂دستم رو یکم خیس میکنم و میزنم لبه قابلمه اگر چیز ولز کرد دیگه زیرش رو کم میکنم و میذارم دم بکشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چرا آبلیمو؟

برای قد کشیدن بیشتر و سفید تر شدن برنج

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

برنج را یکساعت با آب داغ و نمک خیس کن بعد یکساعت بزار آب جوش که اومد ۴ تا قاشق آبلیمو یا سرکه تو آب ...

عه دستورش بابقیه برنجا فرق نداره میبینم‌بعضیا فخر میفروشن نمیدونم‌دلیلش چیه🥲.

ممنونم‌از راهنمایی تون🌹🌹❤️🙌

برنج را یکساعت با آب داغ و نمک خیس کن بعد یکساعت بزار آب جوش که اومد ۴ تا قاشق آبلیمو یا سرکه تو آب ...

ده دقیقه خیلییییییی هست برای برنج ایرانی که

یاخدا شفته نشه برا مهمون مخام‌درست کنم‌ابروم‌نره😭😭

کاش قبلش تست کنی چندبار 

از ۶ شروع کن برنح رو تست کن بین دوتا انگشتت وسطش نرم بود و از وسط شکست حله دیگه 

اسم برنجت چیه؟

با اب نمک خیس کنه بعد ابکشش کن بریز تو اب جوش تا وقتی که برنج له میکنی سه تا نقطه سفید توش باشه بعد ابکش کن اگه میخوای کته کنی اندازه یه بند انگشت رو برنج اب برنج اب بریز زیرشو زیاد کن تا ابکش کامل بخار بشه بعد زیرشو کم کن دم کنی بذار