برنج رو چندین بار با اب بشور که وقتی اب ریختی روش اب شفاف باشه و بذار بمونه
اب جوش بذار و وقتی جوشید برنج رو بریز داخلش و نمک بزن و کمی سرکه برای قد کشیدن بهتر
زیر گاز هم انچنان زیاد نباشه متوسط خوبه چون باعث میشه برنجت دونه هاش بد بشه
از زمانی که اب به جوش افتاد(نه جوش خیلیییییی زیاد)زمان بگیر من خودم ۶ میگیرم برنج رو تست کن تو دستت وسطش رو که فشارر میدی بشکنه اما له نشه
اگر هم لوبیا پلو کلم پلو چیزایی که سبزی داره باشه ۵ مین زمان میگیرم
بعدشم ابکش کن و برنج رو زیر اب سرد بشور
و نون و حالا هر چی که گذاشتی برنج اضافه کن و کوهی کن و داخلش با دم قاشق حفره درست کن
دم کنی هم بذار چند مین اول زیرش رو یکم زیاد کن من با انگشتم تست میکنم😂دستم رو یکم خیس میکنم و میزنم لبه قابلمه اگر چیز ولز کرد دیگه زیرش رو کم میکنم و میذارم دم بکشه