2777
2789
عنوان

توروخدا روش پخت برنج ایرانی رو بهم‌صفرتاصد بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 31 پست
کاش قبلش تست کنی چندبار از ۶ شروع کن برنح رو تست کن بین دوتا انگشتت وسطش نرم بود و از وسط شکست حله د ...

اها باشه عزیزم ممنون.اسمشو نمیدونم والاازشمال گرفتیم از خود کشاورز سر زمین حتا خامشم بوی عطر خاصی میده گرون هست خراب کنم منو دار میزنن😅😅🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فرقی نداره چند بار بپزی قلقش دستت میاد من برنج ایرانی را برا ۴۰ نفرهم پختم

ایول🙌🙌 خب من‌نمخام‌چن باربپزم فقط یباره اونم‌واس مهمون تقریبا یه یع ده بیست نفر

برنج موقع جوشیدن وقتی ۳تا خط افتاد یعنی باید بریزی تو آبکش سرکه و آبلیمو اینا هم اصلا نمیریزم 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

اها باشه عزیزم ممنون.اسمشو نمیدونم والاازشمال گرفتیم از خود کشاورز سر زمین حتا خامشم بوی عطر خاصی می ...

اره عزیزم میدونم 

همون روشه که گفتم مناسبشه پس

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خیلی ممنونم ازنظرتون❤️🌹

خواهش میکنم

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

یاخدا شفته نشه برا مهمون مخام‌درست کنم‌ابروم‌نره😭😭

ببین هر برنجی که میخری اول دوسه بار بپز که قلقش دستت بیاد، بعد برای مهمون بپز

چون هر برنجی مدت زمان پختش فرق داره

من خودم 8 دیقه زمان میگیرم.. اگه خوب شد که هیچی. اگه دیدم هنوز سفت هس، دفعه های بعد مدت زمان پخت رو بیشتر میکنم

برنج ایرانی هم هرچی تازه تر باشه هم نباید بزاری زیاد بخیسه، هم نباید زیاد قل بخوره 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
ایول🙌🙌 خب من‌نمخام‌چن باربپزم فقط یباره اونم‌واس مهمون تقریبا یه یع ده بیست نفر

همون کار که گفتم بکن چون برا ۲۰ نفره تو آب جوش نصف کمتر استکان سرکه بریز بعد برنج را بریز و هر ۴ دقیقه با کفگیر یه دونه بردار چک کن  نباید وقتی له میکنی همش له بشه چون قراره دم بکشه باید وسط برنج یکم سفت باشه اول و آخر برنج بین انگشتت له بشه

حتما از دم کنی هم استفاده کن که بخاربرنج شفته اش نکنه 

ببین هر برنجی که میخری اول دوسه بار بپز که قلقش دستت بیاد، بعد برای مهمون بپزچون هر برنجی مدت زمان پ ...

آره عزیزم درسته ولی متاسفانه قبل از این مادرم میپخته منم ک بیرون بودم ندیدم چطور میپزه ایندفعه اندازه مهمون فقط مونده اگر بخوام تست کنم‌تموم میشه😅...

ممنونم ازراهنماییت عزیزم سلامت باشی