2777
2789
عنوان

بازکردن حساب آنلاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 89 پست

من برای دخترم زیپاد گرفتم، خیلی راضیم! 😍 از تو گوشی راحت کنترلش می‌کنم، خودش یاد گرفته مدیریت کنه، دیگه لازم نیست کارت خودمو بهش بدم. پیشنهاد می‌کنم یه امتحان کنی!

هر روز که بلند می‌شوی، یک فرصت جدید برای شروع دوباره داری؛ هیچ وقت دیر نیست برای تغییر مسیر و ساختن فردای بهتر.

چرا خودتو اذیت می‌کنی؟ زیپاد بگیر، یه کارت مجازی داره که بچه می‌تونه باهاش خرید کنه. پول توش می‌ریزی ...

خودشو اذیت نمیکنه که 😂😂

داره سوال میپرسه 

یه جوری جواب دادی انگار کامنت هارو خوندی نظر بقیه رو نوشتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشو اذیت نمیکنه که 😂😂داره سوال میپرسه یه جوری جواب دادی انگار کامنت هارو خوندی نظر بقیه رو نوشتی

خخخخ

هر روز که بلند می‌شوی، یک فرصت جدید برای شروع دوباره داری؛ هیچ وقت دیر نیست برای تغییر مسیر و ساختن فردای بهتر.

منم بچم از بس هی ازم کارت و پول میگرفت می برد مدرسه جونم به لبم رسوند. بعد شوهرمم براش زیپاد بانک پاسارگاد بازکرد. خودم هر هرفته یه مقدار پول میریزم براش و کارتش برای خودش و راحت شدم. تازه رنگشم خودش انتخاب کرد.

زندگی مثل آینه است؛ هرچه بیشتر لبخند بزنی، بازتابش هم زیباتر می‌شود.

من بلو بانک رو تا الان امتحان کردم شده ... ولی مثل اینکه برای اینکه بخوای برای پسرت باز کنی باید خودت هم حساب داشته باشی ...ولی زیپاد اینطوری نیست 

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.

من برای دخترم زیپاد گرفتم، خیلی راضیم! 😍 از تو گوشی راحت کنترلش می‌کنم، خودش یاد گرفته مدیریت کنه، ...

دخترتون زیر 18 ساله؟

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.