2777
2789
عنوان

بازکردن حساب آنلاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 89 پست
یه چیزی به اسم زیپاد هست که می‌تونی آنلاین براش حساب باز کنی و کارت بگیری. خیلی راحت و سریع، بدون در ...

سلام دوست عزیز،همراهی شما باعث انرژی و بهبود خدمات ماست🌸

چرا خودتو اذیت می‌کنی؟ زیپاد بگیر، یه کارت مجازی داره که بچه می‌تونه باهاش خرید کنه. پول توش می‌ریزی ...

سلام دوست عزیز،امیدواریم تجربه های عالی با زیپاد داشته باشید🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای دخترم زیپاد گرفتم، خیلی راضیم! 😍 از تو گوشی راحت کنترلش می‌کنم، خودش یاد گرفته مدیریت کنه، ...

سلام دوست عزیز ،حمایت شما به ما انرژی میدهد تا هر روز بهتر شویم 💕

منم بچم از بس هی ازم کارت و پول میگرفت می برد مدرسه جونم به لبم رسوند. بعد شوهرمم براش زیپاد بانک پا ...

سلام دوست  عزیز،خرسندیم که عضو خانواده بزرگ زیپاد شدید🌺

زیپاد بانک پاسارگاد بگیر هم انلاین میتونی حساب باز کنی برای بچه هم کلی رنگای مختلف کارت داره.

سلام دوست  عزیز،از اینکه مارا انتخاب کردید سپاسگزاریم🌼

چند سالشه ؟ مگه میشه برای بچه ها هم حساب باز کرد؟

سلام دوست عزیز،زیپاد یه اپلیکیشن خیلی راحت و امنه برای افراد زیر18 سال ،کاملا غیرحضوری ورایگان ،می‌تونید برای فرزندتون حساب باز کنید و کارت بانکی به اسم خودش بگیرید توش می‌تونی پول توجیبی رو به‌صورت خودکار واریز کنیدو هم‌زمان تراکنش‌ها رو نظارت کنی و قلک هم براش درست کنیدو هر ماه یه مبلغی واریز کنید.در ضمن از قلک سود آوری وتسهیلات هم میتونید استفاده کنید

من اصلا از بانک رفتن بیزارم. برای همین تو نت زدم دیدن میشه برای بچه آنلاین حساب زیپاد باز کرد بعدشم ...

سلام دوست عزیز،زیپاد یه اپلیکیشن خیلی راحت و امنه برای افراد زیر18 سال ،کاملا غیرحضوری ورایگان ،می‌تونید برای فرزندتون حساب باز کنید و کارت بانکی به اسم خودش بگیرید توش می‌تونی پول توجیبی رو به‌صورت خودکار واریز کنیدو هم‌زمان تراکنش‌ها رو نظارت کنی و قلک هم براش درست کنیدو هر ماه یه مبلغی واریز کنید.در ضمن از قلک سود آوری وتسهیلات هم میتونید استفاده کنید

زیپاد و بلوجونیور عالیهپسره من۸سالشه یکسالی هست که داره

سلام دوست عزیز،ممنون ازشما، رضایت شما در اولویت ماست🍀

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی که برای پسرم بگیرم؟دقیق بهم بگو چکارکنم 🌹

من برای خودم انلاین ویپاد گرفتم و برای دخترم زیپاد بانک پاسارگاد گرفتم. خیلی خوبه.

میشه یکی مراحل حساب باز کردن رو بهم بگه ممنونم❤️

لطفا برنامه زیپاد از مایکت یا کافه بازار  دانلود ونصب کنید،نسخه وب هم موجود هستش ،ازسایت هم میتونید دانلود کنید  و مراحل افتتاح حساب بصورت کاملا آنلاین  به ترتیب انجام بدید

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی که برای پسرم بگیرم؟دقیق بهم بگو چکارکنم 🌹

لطفا برنامه زیپاد از مایکت یا کافه بازار  دانلود ونصب کنید،نسخه وب هم موجود هستش ،ازسایت هم میتونید دانلود کنید  و مراحل افتتاح حساب بصورت کاملا آنلاین  به ترتیب انجام بدید

من الان تو تایپ کردن شماره سریال مشکل دارم که اعداد انگلیسی نمیشه🙄

سلام دوست عزیز.هرگونه سوال، ابهام ویا مشکلی دارید با پشتیبانی تماس بگیرید راهنمایی تون میکنن🌷

تازه هرماهم قلک زیپاد قرعه دارهکه پسر من دی ماه برنده یک تومن شد 😊