2777
2789

آریان حیدری جامع برداشته بودم همشو هم ندیدم ولی کنکور پنجاه و خورده ای زدم نهاییم نوزده و هفتاد و پنج شدم. الان یه سری میگن خوب نیست درک نمیکنم

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

من داشتم

ببین اگر سالیانه رو باهاش خوندی خوبه و خیلی خوبه

اما اگر سالیانه باهاش نداشتی یکم سختت میشه چون راحلا و روش تستیاشو نمیدونی و اونجا وقت زیاد برای اموزش نمیزاره

من خودم سال کنکورم با حیدری بودم راضی بودم و هم نهایی و کنکور خوب بود

بخند   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آریان حیدری جامع برداشته بودم همشو هم ندیدم ولی کنکور پنجاه و خورده ای زدم نهاییم نوزده و هفتاد و پن ...

نکته و تستش هم خوب همچیو میگه منکه اوکیم باهاش

یکی بهم گفت پشیمون شده بخاطر این به شک افتادم 

نکته و تستش هم خوب همچیو میگه منکه اوکیم باهاشیکی بهم گفت پشیمون شده بخاطر این به شک افتادم

این که یکی پشیمون میشه یکی راضیه بستگی به خود طرف داره

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

من داشتمببین اگر سالیانه رو باهاش خوندی خوبه و خیلی خوبهاما اگر سالیانه باهاش نداشتی یکم سختت میشه چ ...

نکته و تستش درسم میده همونارو میگه

فقط سوالای بهترو حل میکنه و کمتره تعداد سوالاش 

یعنی مثلا اصل سوال رو حل میکنه بعد جامعش که دوتا حل میکرده شبیه به هم، نکته و تست یدونه شو مثلا حل میکنه

نکته و تستش درسم میده همونارو میگهفقط سوالای بهترو حل میکنه و کمتره تعداد سوالاش یعنی مثلا اصل سوال ...

من والا خیلی راضی بودم

ببین اصلا عشقه 

بعد کنکورم بهش پیام دادم تشکر کردم تنها استادی ک انقد خوب جواب داد آریان بود

کلاا تدریسشم عالی بود من کنکور نزدیک ۵۰زدم نهاییم ۱۹/۷۵

عالیه 

موفق باشی خیلی خوبه

بخند   
من والا خیلی راضی بودمببین اصلا عشقه بعد کنکورم بهش پیام دادم تشکر کردم تنها استادی ک انقد خوب جواب ...

مرسی عزیزم ممنون از شک منو دراوردی

توهم همینطور😘😘😘❣️❣️❣️