2777
2789
عنوان

گناهی که بخاطرش سر پل صراط باید جواب بدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 89 پست
سقط کردن جنین ۵۰روزم😔😭😭😭😭😭😭که الانم اروم وقرارندارم بخاطرکارم

منم انحام دادم اابته بیست روز بود 

ولی هیچ وقت عذاب وجدان ندارم چون میدونم توی اون زمان در حق دخترم و در حق این بچه که میخواست بیاد به بدترین شمل ظلم میشد ....روحم به حدی داغون بود که هر لحظه ارزوی مرک داشتم حالا فکر کن بچه میمومد چی میشپ

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین گناه ناامیدی هست حتما عمرش به این دنیا نبوده کفاره بدید برید پیش یه عالم راهنماییتون کنه مث ...

هزاران لایک ب امضات عزیز مهربون ❤️

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

چرا با این دید که یاد گناه میکنیم و یاد توبه و اجتناب از بعدی نگاه نمیکنید

سلام دوست عزیز وقتی خدا و پیامبر و امامها توصیه ی دیگه ای کردن چرا شما اصرار دارید توجیه کنید،درسته اینجا ناشناس اعتراف میکنن ولی سعی کنین حضوری از کسی همچین سوالی نپرسید

شب روزم شده گریه شوهرمم حالش بدشده منواینجوری میبینه اونم پشیمونه هی میگه یکی دیگه میاریم هروقت توبخ ...

خیلی سخته انشالله خدا به دلت آرامش بده. پشت سر بزاری اما نه فقط شما این کاش تمام خانمها بفکر سلامتی و و روح و روان خودشون بودن همینجااااا تو این سایت وقتی میگن سقط یسریا میپرن وسط عین شیطان که اصلا فکر نکرده دهن باز میکنن و میگن سقط کن. بچه بیاد که چی.. پول نداری فلان نداری و.... تو جه میدونی پشت اون گوشی آدم سالمی یا روانی و زندگیش پر از مشکل!!!! کاش قبل از حرف زدن کمی فکر کنیم بدونیم چه کلامی از دهنمون بیرون میاد. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من بچه بودم خیلی  قورباغه کشتم 😂انقدر با چوب کتکشون میزدم تا بمیرن:)))))روحشون قرین رحمت باشه و یک گناه دیگه هم نمیشه گفت مجاز نیست البته فکر نکنم گناه باشه 😔😁

کورالین داره میمیره 🎀..#مرد - ستیز🎀

بزرگترین گناه ناامیدی هست حتما عمرش به این دنیا نبوده کفاره بدید برید پیش یه عالم راهنماییتون کنه مث ...

با اجازتون کپی شد امضاتون 🙈😍

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

من اصلا از این دید نمیگم که قبح قضیه بریزهچرا فکر نمیکنید که شاید با یادآوریش ممکنه توبه کنن یا یادش ...

عزیزم ببین الان دو تا دیدگاه متفاوت راجع به سقط تو تاپیکت هست یکی راضی یکی ناراضی .همونطور که ممکنه یه سری از سقط پشیمون بشن ممکنه یه سری متمایل بشن...برای همینه که میگن اعتراف  نباید علنی بشه در هر صورت خود دانی

من اصلا از این دید نمیگم که قبح قضیه بریزهچرا فکر نمیکنید که شاید با یادآوریش ممکنه توبه کنن یا یادش ...

این حرف امام علی بالخره امام معصوم خیلی خیلی بهتر از من و شما میدونه و از آینده خبر داره

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺