2777
2789
عنوان

با شوهر بد دهن و زود جوشم چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14536 بازدید | 57 پست
سکوت کن وقتی اروم شد تو شروع کن

خب دوباره اون شروع میکنه.. دیگه واقعا خستم کرده ... الان اومدم خونه مامانمم ک کمتر بمونم خونه و حرص بخورم ..حالا خودم ب جهنم ...واس بچم ضرر داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکوت نکن عزیزم

شما هم بلندتر جیغ بزن

در کل سعی کن عصبیش نکنی

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
چند سالشونه که گیم نت اینا میرن هنوز؟؟؟

اولا ک مینشست خونه یا با لب تاب یا کامپیوتر بازی انلاین داتی میکرد .. واقعا معتاد بازی شده بود .. تا س صبح مینشست سرش...از اونورم ساعت دوازده ظهر از خواب پا میشد.. شغلشم چون ازاده ...باید مشتریاش بهش زنگ بزنن ک بره.. اونارم بعد از ظهر میرفت پیششون ..  از این تکرار زندگیه بیخودم خسته شدم ک همش شوهرم یا هوابه یا پای لب تاب ...الانم ک میره بیرون مغازه دوستش ...تیمی بازی میکنن

سکوت نکن عزیزم شما هم بلندتر جیغ بزن در کل سعی کن عصبیش نکنی

خب اینجوری خانواده شوهرم ک رابطمم باهاشون خوب نیس سو استفاده میکنن.. و موجبات شادی و غیبت کردنشون پشت سرمو فراهم میکنم... واقعا دیگه خسته شدم

اولا ک مینشست خونه یا با لب تاب یا کامپیوتر بازی انلاین داتی میکرد .. واقعا معتاد بازی شده بود .. تا ...

توام واسه خودت زندگی کن

یا جدی بشین باهاش حرف بزن ازتنهاییت  بگو 

ولی خیلی آروم  حرف بزن بذار دعوا نشه

نمیتونی حرفاتو بگی توونامه بنویس واسش

توام واسه خودت زندگی کن یا جدی بشین باهاش حرف بزن ازتنهاییت  بگو  ولی خیلی آروم  حر ...

از طرفی ام با مادرشوهرمینا کونتاکم .. اوناام پشت سر پسرشونو پر میکنن.. واقعا نمیدونم چیکار کنم... امروز تو این فکر بودم.. برم 70 تا از مهریمو بزارم اجرا.. یکم بفهمه منم میتونم از حقم دفاع کنم ولی دارم زندگی میکنم

خب اینجوری خانواده شوهرم ک رابطمم باهاشون خوب نیس سو استفاده میکنن.. و موجبات شادی و غیبت کردنشون پش ...

عزیزم اینطوری هم شوهرت از سکوت شما سواستفاده می‌کنه

خانواده شوهر هرکار کنی یه چیزی میگن

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
از طرفی ام با مادرشوهرمینا کونتاکم .. اوناام پشت سر پسرشونو پر میکنن.. واقعا نمیدونم چیکار کنم... ام ...

نه اصلا  اینکارو  نکن  مگه قصدت طلاقه؟؟

اینطوری وضعیت بدتر  میشه از چشم میفتی

چرا نقطه ضعف میدی دستش؟ مطمئن باش اونم مثل تو دوس نداره ابروش پیش برادرش و زنداداشش بره یبار که صداش ...

اخه جای من نیستی نمیدونی چی میگم.. نمیتونم اینکارو کنم...ی بار ک خونه نبودن هیچ کدرمشون پا شدم کلی دادو بیداد راه انداختم ک الان داد بزن ... اونم عین خیالش نبود اصلا داد و بیداد نکرد چون میدونست کسی خونه نیس