2777
2789

شوهرم وختی عصبانی میشه خیلی بد دهن میشه...من تو ساختمون مادرشوهرمینا زندگی میکنم .. طبقه اول مادرشوهرمه من طبقه دومم ..دو تا جاریمم هر کدوم طبقه بالای من زندگی میکنن.. شوهرم نقطه ضعف منو پیدا کرده تا دعوامون میشه یا بحثمون میشه..سریع صداشو میبره بالا ک میدونه در این صورت صدای من کوتاه میشه .. من فقط ب خاطر اینکه بقیه صدامونو نشنون و سو استفاده نکنن سکوت میکنم...ولی از درون خیلی حرص میخورم...پریشب ک اصلا تا صبح خونه نیومد .رفته بود با دوستاش گیم نت.. باباش صبح اومد در زد ک شوهرت کجاس...گفتم نمیدونم.. واقعا هم نمیدونستم کجاس.. دیگه خسته شدم از این وضعیت.. بچمم ناخواسته شده .. هیچ علاقه ای ب منو و بچه نشون نمیده..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نقطه ضعف میدی دستش؟ مطمئن باش اونم مثل تو دوس نداره ابروش پیش برادرش و زنداداشش بره یبار که صداشو بلند کرد تو بدتر از اون داد بزن 

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

حالا برعکس شوهر من صداشو ببره بالا من بیشتر میبرم بالا اون از ترس اینکه مامانش اینا نشونن سکوت میکنه درمقابل مردا نباید کم بیاری نباید نقطه ضعف بدی

کم بیاری سوار میشن

وقتی صداشوبرد بالامثل توفیلمایه کشیده بزن توگوشش بعدنکاه دست کن اونم دوان دوان بره تو اتاقش درو روخودش ببنده...

دعای همیشگی دخترم:خداکنه خوابه بد هیچ کس هیچ وقت تعبیرنشه💖