2777
2789
عنوان

خواستگاری

1199 بازدید | 74 پست

من متاهلم همیشه برام سواله شب خواستگاری تو اتاق میرن در مورد چی حرف میزنن بقیه 

چون من و شوهرم هیچ حرف جدی و مهمی نزدیم با اینکه اولین بار بود همو میدیدیم ولی جز چرت و پرت و حرفای خنده دار هیچی نگفتیم 🥸🤣

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد دلایل عدم ظهور امام زمانسوالایی میپرسینا

دلت نمی‌خواد جواب نده مجبورت که نکردن 

گوشت تلخ

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

در مورد دلایل عدم ظهور امام زمانسوالایی میپرسینا

سوال سنگینی است... ولی خب سوال قشنگیه ب مرور ادم میتونه بپرسه تو جلسات اخر ببینه طرف فکرش چیه نگاهش چیه

گره کور ظهور تو منم می دانم..

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
دوستم که ازدواج کردهعکسای خواستگاری رو‌نشونم میداد ،اوناهم انگاری عکس گرفتن فقط😂😍

ما سر کتاب و سریال و اینچیزا بحثمون شده بود 🤣🥸خیلی هم جدی بحث میکردیما

منم همینطور البته من تو اتاق با شوهرم اتمام حجت میکردم 😂😂😂😂خیلی جدی باهاش حرف زدم

اتمام حجت چی 😁

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

خود پسر شروع میکنه به صحبت 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔