2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 74 پست
راجب همین خاستگاری یسوالی بپرسم هرکی دوس داشت جواب بدهاگه یکی بیاد براتون که ازهمه نظر خوب باشه ولی ...

اگر کوتاه تر از من باشه صد در صد کنسله 

ولی اگر یکم از من هم بلند تر باشه اوکیه 

من که تا شونه های شوهرم هستم 😂🤣😂من دوست دارم دختر قد گوگولی داشته باشه نسبت به پسر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چند سال قبلش دوست بودیم خانواده اون اطلاع داشتن منم مامانم میدونست بار دوم که اومدن خواستگاری مثلا رفتیم تو اتاق حرف بزنیم واسه دوست هامون فیلم گرفتیم خنده 😂😂

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

در مورد همه چی البته سنم یکم کم بود الان که فکر میکنم خندم میگیره چه حرفای مسخره ای میزدم 😂🤣😂😂😂

راستش و بگووو 😁🤣

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
اگر کوتاه تر از من باشه صد در صد کنسله ولی اگر یکم از من هم بلند تر باشه اوکیه من که تا شونه های شوه ...

اهم ولی چون بقیه چیزاش اوکیه حس میکنم رد کردن بخاطر این موضوع یکم اسکولی باشه🤣

جلسه اول فقطباید ببینی از طرف خوشت میاد یا نه..از قیافه ش حرف زدنش نحوه رفتارش صداش و..... چیزای کلی ...

خب دیگه اینا که توی اتاق حرف زدن لازم نداره

اگه جلسه اول دو طرف جوابشون مثبت بود با توجه به این موارد کلی؛ بعدا باید واسه آشنایی قرار بذارن و دوتایی حرفاشون رو بزنن

جلسه اول توی اتاق حرف زدن هیچ فایده ای نداره

منم چند سال قبلش دوست بودیم خانواده اون اطلاع داشتن منم مامانم میدونست بار دوم که اومدن خواستگاری مث ...

ما اصلا همو ندیده بودیم غریبه غریبه بودیم از شهر دیگه هم اومده بودن ولی از همون دم در که شیرینی رو ازش گرفتم و تو جمع حرف زد دلم رفت براش 😅 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

شما برا سواله شب خواستگاری من برام سواله داداشمو زیدش ۹ ماهه چیچی میگن به هم سرویس شدیم

حالا تو بگو زید چیه 

منه‌ بی نوا نمیدونم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

راجب همین خاستگاری یسوالی بپرسم هرکی دوس داشت جواب بدهاگه یکی بیاد براتون که ازهمه نظر خوب باشه ولی ...

اگ بلند تر باشه نه ولی کوتاه تر اره..

تازه ماقدمون۱۷۶... و خب خیلی ها ندیده رد میشن ...

و برام مهم نیست ۲۰ سانت ازم بلند تر باشه فقط اینکه کوتاه تر نباشه.. .

بنظرم تو خیلی. رو قد حساس نیستی و بیشتر تحت تاثیر حرف و... داری برای خودت مهم میکنی... 

این ی مسئله حسی و درونیه و وحی منزل نیست ک بگی باید ۳۰سانت مثلا بلند تر باشه.. اتفاقا باید نزدیک ب قد ادم باشه من زوجی میشناسم قد خانوم خیلی کوتاه تر از اقاست و خیلی باهم پیاده نمیبینی ک برن بیرون... 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
خب دیگه اینا که توی اتاق حرف زدن لازم ندارهاگه جلسه اول دو طرف جوابشون مثبت بود با توجه به این موارد ...

خب اون جلسه اول کجا باشه بعضیا میذارن تو خونه بعضیا بیرون 

ما اصلا همو ندیده بودیم غریبه غریبه بودیم از شهر دیگه هم اومده بودن ولی از همون دم در که شیرینی رو ا ...

خوشبحالت من چند روز پیش برام خواستگار آوردن فامیل  شوهر خالم بود حالا پسره گفته دختر خوبیه ولی لاغره نمیخوامش حالا من نمی‌دونم چه جوری با خانواده خالم رو به رو شم از خجالت ،

😕😕یه خواستگارم نداشتم ک بهت بگم حداقل ولی باز ما چنین رسمی نداریم

چه عجیب 

کدوم شهرین ؟ چون اکثرا همچین چیزی دارن که میرن تو اتاق حرف میزنن