2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 74 پست
خیلی رک و مستقیم گفتن اینو ؟ 🥸🗿 پسره مگه خودش چطور بود که عیب گذاشته رو تو 🙄

زن برادرش که فامیل شوهر خالمه گفته پسره اینجوری گفته 

والله چی بگم خودش که همون اول که اومد تو چشم رنگی وبور بود من گفتم اینجوری دوست ندارم حالا مشکلم این نیست خجالت میکشم با بقیه رو به رو شم اون که رفت پی کار خودش

زن برادرش که فامیل شوهر خالمه گفته پسره اینجوری گفته والله چی بگم خودش که همون اول که اومد تو چشم رن ...

از چی خجالت میکشی؟

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونواده خالمه میشناسم حالا هر چی بشه میگن این کارو کن چاق بشی اون کارو کن چاق بشی که بتونی ازدواج کن ...

بگو کسی منو بخواد همینطوری که هستم قبولم می‌کنه و چاق و لاغری براش مهم نیست 

به علاوه دوست ندارم چاق بشم از وزنم خیلی راضیم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

اون شب خالم همش میگفت پسر خوبیه ازدواج کن داره سی سالت میشه دیگه هیشکی باهات ازدواج نمیکنه اینجوری ح ...

بهش بگو ازدواج نکنم ضررش برا شما چیه 

سر بار تو شوهرتم که غصه میخوری 

کاش میفهمیدن کاش

اهمیت نده و نظرشون مهم نباشه برات

واسه حرفاشون‌ یه گوشت در باشه یکی دروازه 

بهش بگو ازدواج نکنم ضررش برا شما چیه سر بار تو شوهرتم که غصه میخوری

مامانم نمیزاره میگه هیچی نگو زشته داره از رو دلسوزی میگه خودم می‌دونم دقم میدن توروخدا برام دعا کن از دستشون راحت شم 

مامانم نمیزاره میگه هیچی نگو زشته داره از رو دلسوزی میگه خودم می‌دونم دقم میدن توروخدا برام دعا کن ا ...

هیچکس به غیر از خود آدم دلسوز زندگیش نیست 

حالا پدر و مادرت بودن یه چیزی

ولی خاله و دلسوزی ؟

ایشالا هرچی خیر و صلاحه براتون پیش بیاد 

ببخشید مزاحم شما هم شدم هیچکسو ندارم باهاش درد و دل کنم الان دیگه اینو دیدم باعث شد حرف بزنم بازم بب ...

این چه حرفیه 

عیبی نداره‌♥️

هیچکس به غیر از خود آدم دلسوز زندگیش نیست حالا پدر و مادرت بودن یه چیزی ولی خاله و دلسوزی ؟ایشالا هر ...

دقیقا  ولی متاسفانه مامانمم تو تیم خالمه  ممنون انشالله برای شما هم بهترین ها پیش بیاد شبتون هم بخیر باشه   

دقیقا ولی متاسفانه مامانمم تو تیم خالمه ممنون انشالله برای شما هم بهترین ها پیش بیاد شبتون هم بخیر ...

شب بخیر