2777
2789

دیدی ک میگن بعضی اوقات حمله بهترین دفاع حکایت من شد 

قبلا شوهرم وسط دعوا 

ببخشید  واسه اینکه من  هیچی نگم و بترسم کفر میکرد 😓😓

الان من جای اونو گرفتم   فقط برااینکه اون کوتاه بیاد صد برابر خودش بدتر کفر کردم ک اون کم اورد  و من نحات پیدا کردم از دعوایی ک همیشه رو سرم خراب میشه اما حالم بهم میخوره ....

نمیخوام کسی دعوام کنه حرف دلمو زدم ک کمکم کنید همین قضاوتم نکنید 

چطوری توبه کنم ک خدا منو ببخشه .....

راه توبه رو بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول سعی کنید خشمتون رو کنترل کنید. واجبتره

و همین که واقعا پشیمان باشید، تکرار نکنید و جبران کنید یعنی توبه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

چرا به بنده خدا  همین الان با خودش حرف بزن میبخشه دلت سبک میشه

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

هیچی موقع نماز تو قنوت یا بعد نماز با خدا حرف بزن ، هر چه دل تنگت میخواهد بگو و ... 

استغفار امام سجاد خیلی قشنگه یکی از ادعیه صحیفه سجادیه است بزن گوگل میاره ، با معنی و عشق بخون حالشو ببر عزیزم

خیلی استغفار نامه های دیگه هم هست مثلا استغفار نامه ۷۰ بندی حضرت علی البته زیاده میتونی هر بار بعد نماز ۵ تا شو بخونی البته با معنیا اگه حال ندارین فقط معنی رو بخونید اونم خیلی قشنگه 

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/