2777
2789
از نظر شغل و فرهنگی و مادی شما چجور خونواده ای هستین اونا چجور خونواده ای؟

از نظر سطح تحصیلات و شغلی که هم من هم خانوادم ازشون خیلی خیلی بالاتریم اصلا قابل مقایسه نیست 

از نظر مادی در یک سطحیم فرقی نداریم

ولی اونا به شدتتتتتتتتتت مذهبین

ما هم اعتقاد داریم ولی مثل اونا نیستیم 

در این حد بگم که زنگ زده بودن که بیان مادرش اولین چیزی که به مامانم گفته بود این بود که ما همهههههههه چادری هستیم یدونه نوم چادری نیست ولی حجاب کامل داره دختر شما چجوریه 

مامان منم گفته بود بچه من کاملا از نظر خودمون معقوله هر کسی یه مدل میپسنده بگرده 

(با حجابم اینا مشکلی نداشتن در کل) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی خیلی جدی تر از این حرفاست. شما فقط با فرد ازدواج نمی کنین .‌خانواده طرف خیلی خیلی مهمه. پس اصلا ازدواج با این همه مخالفت خانواده اشتباه محضه .. ضمن اینکه همین خانواده تربیت کننده این پسر هستن و بدون شک هر زمانی باشه این تربیت از این پسر سر باز می کنه و زندگی مشترک رو دچار مشکل می کنه . این دوستی ها و مراودات باید برای بدست آوردن همین شناخت ها روش حساب بشه 

از نظر سطح تحصیلات و شغلی که هم من هم خانوادم ازشون خیلی خیلی بالاتریم اصلا قابل مقایسه نیست از نظر ...

عزیزم میدونم الان عاشقی و هرچقدر هرکی بهت بگه این ازدواج درست نیست قبول نمیکنی چون ذات عشق همینه ادمو کر و کور میکنه ولی باور کن با این همه اختلاف فرهنگی و مذهبی به مشکل میخورین.شما طاقتشو داری چادری بشی؟ قطعا مامانش اگرم قبول کنه اینو ازت میخواد.

خانواده این دوس پ س ر منم اصلا ب عشق اعتقادی نداشتن اصلااااا، منو دوس پ س رم عاااشق همدیگه بودیم باو ...

ما هم وضعیتمون همینه 

اوایل که انقدر گریه میکرد میترسیدم یه وقت بلایی چیزی سرش بیاد 

سفت و سختم میگفتم من صبر میکنم تا درست شه 

ولی خدایی هیچ کاری نمیبینم بکنه 

این کارایی که میکنه با هیچ کاری نکردن فرقی نداره 

منم خانوادم مخالفت خودشونو داشتم ولی خیلی جدی تو روی خانوادم واستادم گفتم من اینو میخوام 🫤 اونوقت اون نمیتونه 

همش من دارم حرص میخورم خسته شدم دیگه تا کی این وضعیت 

زندگی خیلی جدی تر از این حرفاست. شما فقط با فرد ازدواج نمی کنین .‌خانواده طرف خیلی خیلی مهمه. پس اصل ...

میترسم کات کنم ولی اگه صبر میکردم همه چی درست میشد 

آخه مورد مشابه که تهش درست شده قبلا خیلی دیدم 🙁

ببین من تک تک چیزایی که تعریف کردی رو درک میکنم و انگار مشخصات خواستگار من بود واقعا میگم بهت!

اخرش بعد ۲ سال رابطه، جوری گند زدن به زندگی منو پسرشون ک باورت نمیشه! هردومون ب گریه افتادیم ولی کوتاه نیومدن و پدره عملا پسرش رو تهدید کرد که عاق میکنتش و کلا دیگه اونو پسر خودش نمیدونه!!!

رابطه ما کات شد و ما طاقت نیاوردیم و دوباره باهم بعد یک ماه اوکی شدیم ولی باز سال بعد مطرح کرد با خانوادش و باز هم خانوادش هیچ جوره کوتاه نیومدن و کفتن بین ما و اون دختر باید یکیو انتخاب کنی و اگر انتخابت اون دختره کلا دیگه فرزند ما نیستی، شرایط سختی بود هردومون نابود شدیم ولی انتخاب اون تهش خانوادش شد💔 امیدوارم برای تو چیزی باشه که به صلاحته و صلاحت با خواستت یکی باشه❤️

بعد این داستانا فهمیدم جربزه داشتن پسر از عشق و علاقه و همه چی خیلی خیلی خیلی مهم تره که خیلی از پسرا فقط خیلی خوب بلدن حرفشو بزنن! 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
ما هم وضعیتمون همینه اوایل که انقدر گریه میکرد میترسیدم یه وقت بلایی چیزی سرش بیاد سفت و سختم میگفتم ...

دقیقا مثل من 

میفهممت کاملا

حتی چندبار فک کن با قسم های سنگین بهم گفته بود تنها چیزی ک منوتو رو جدا میکنه مرگ منه( ینی خودش ) !

حتی میگفت اگ خانوادم مخالفت کنن ( چون کلا ایراد گیر و بهانه گیر الکی هستن دیگه میشناستشون ) میگفت کار میکنم پول در میارم که باهم بمونیم

ولی تهش چیشد؟ جربزه واقعا خیلی مهمه خیلی خیلی، متاسفانه پسرا حیلی ترسو شدن!

عزیزم میدونم الان عاشقی و هرچقدر هرکی بهت بگه این ازدواج درست نیست قبول نمیکنی چون ذات عشق همینه ادم ...

نه دیگه خودمم دارم به این نتیجه میرسم ول کنم این ماجرا رو 

از این میترسم که من ول کنم ولی اگه میموندم همه چی درست میشد 😭

هیچ کدوم از عروساشون چادری نیستن 

کلا حجابم ندارن فقط وقتی میان خونه اینا شال سر میکنن 

حالا کلا با همه اینا اوصاف خودم میگم یه مدت کلا جوابشو ندم 

آخه مشکل نیست ما کار مشترک هم با هم داریم که باید هماهنگ کنیم میترسم سر اون مجبور شم دوباره جواب بدم 🙁

ببین من تک تک چیزایی که تعریف کردی رو درک میکنم و انگار مشخصات خواستگار من بود واقعا میگم بهت!اخرش ب ...

واااااقعاااااااا جربزه داشتن خیلی مهمه 😭❤️ قربونت بشم چه دعا کنم برات 

من اوایل میگفتم خدایا اگه به صلاحمم نیست بشه من طاقت این ناراحتی رو ندارم 

الان میگم نه اگه به صلاحم‌ نیست قراره بعدا هم عذاب بکشم زودتر تموم شه این ماجرا

حتی فکرکن یه مشاور برگشت بهم گفت تو حاضری بدون خونه و ماشین و هیچ پولی با این پسر ازدواج کنی؟ ( ینی بدون پشتیبانی خانوادش) من واقعا همون لحظه گفتم اره!

بعد این پسر یکم جربزه به خرج نداد واقعا اونم تو این دوره زمونه کی حاضره بدون چیزای اولیه ازدواج کنه اخه! مردم همه دنبال راحتی هستن! چی بگم واقعا 

واااااقعاااااااا جربزه داشتن خیلی مهمه 😭❤️ قربونت بشم چه دعا کنم برات من اوایل میگفتم خدایا اگه به ...

تموم میشه، تحمل کن، هرچی نذر اینا هم داری بکن بعد بسپار به خدا

ولی اگه نشه دردش همیشه می مونه، واسه من عید میشه ۲ سال از جلسه اول خواستگاریم ولی بهت بگم فکرمیکنم ب اون روزا میخوام گریه کنم باورت نمیشه هنوز قلبم پر از درده

خدا ازشون نمیگذره🫠

دقیقا مثل من میفهممت کاملاحتی چندبار فک کن با قسم های سنگین بهم گفته بود تنها چیزی ک منوتو رو جدا می ...

من خیلی ناراحتم که یه خانواده درکی از این نداره که بچشون یکی رو دوست داره 

عوض اینکه با خوشی بیان بچشونو راهی خونه زندگیش کنن از بنا ناراحتی درست کردن 

خدا خانوادشو نگه داره ولی یکی از دوستاش گفته بود ۳۰ سال دیگه خودتو میبخشی واسه این روزا که کاری نکردی ؟! همیشه که خانوادت نیستن یه روز تو میمونی و حسرت کاری که نکردی. 

دیگه منم واقعا بریدم 

من خیلی ناراحتم که یه خانواده درکی از این نداره که بچشون یکی رو دوست داره عوض اینکه با خوشی بیان بچش ...

اره درد همینجاس دقیقا

اینجور افراد اصولا تو خانواده خودشون هم محبتی نبوده!

منم میگفتم همش بجای اینکه خوشحال باشن ک ما دوتا انقد عاشق همیم بعد دارن بدتر میکنن

تازه فکرکن طرز فکر باباش اینطوری بود که بهش گفته بود خب اگه بحث علاقه باشه ک تو با هرکی بخوای ازدواج کنی علاقه دارین به همدیگه دیگه!!!!! خیلی خنده داره از مرد گنده انقدر ادعای فهم داشته باشه ولی درکی نه!

حتی فکرکن یه مشاور برگشت بهم گفت تو حاضری بدون خونه و ماشین و هیچ پولی با این پسر ازدواج کنی؟ ( ینی ...

من اگه یکم ازش جدیت میدیدم و میدیدم که داره به هر دری میزنه درست کنه شرایط رو باز صبر میکردم ولی چیزی ندیدم. پیش خودمم میگم خب تا کی خودمو اذیت کنم واسه کسی که اصلا کاری نمیکنه !