2777
2789
پدرش یه بار گفت نه تو سربازی نرفتی داری هنوز درس میخونی نمیخواد ازدواج کنی الان در صورتی که به قول خ ...

وااااای

جرا حس کردم تو منی؟ بخدا برگام ریخته کلمه به کلمه حرفاتو درک کردم و واسم اتفاق افتاده همششششششششششش

بااین فرق ک ما ۲ سال تو رابطه بودیم 

وای خدا وای فکرنمیکردم یکی پیدا شه دقیق مث من کشیده باشه این وضع مزخرفو

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
خودش این پیشنهاد رو داد ولی خانوادم قطعا قبول نمیکنن اینجوری بخوام ازدواج کنم همین الانم بابام میگه ...

نمیدونم هر کی یجوره خانواده من مشکلی ندارن وقتی طرفم آدم حسابیه و تو رو بیشتر از جونش دوست داره 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااایجرا حس کردم تو منی؟ بخدا برگام ریخته کلمه به کلمه حرفاتو درک کردم و واسم اتفاق افتاده همششششش ...

آخه دو سال یا ۵ سال نداره 

یکی به یه نفر دل ببنده دیگه همون سال اولم بسته 

نمیدونم اینا چرا اینجوری برخورد میکنن اصلا براشون مهم نیست چه من چه اون همدیگه رو دوست داریم 

خودش این پیشنهاد رو داد ولی خانوادم قطعا قبول نمیکنن اینجوری بخوام ازدواج کنم همین الانم بابام میگه ...

دقیقا با بابات موافقم من شخصیت طاهرو فرض کردم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نمیدونم هر کی یجوره خانواده من مشکلی ندارن وقتی طرفم آدم حسابیه و تو رو بیشتر از جونش دوست داره

من خودمم به این قضیه فکر کرده بودم به مامانمم گفته بودم 

مامانم گفت شایدم بابات قبول کرد ولی میدونم قبول نمیکنه چون همین الانم به خاطر من کوتاه اومده 

به نظرت یه مدت کلا جوابشو ندم تا ببینم چی کار میکنه یا تاثیری نداره ؟! 

من خودمم به این قضیه فکر کرده بودم به مامانمم گفته بودم مامانم گفت شایدم بابات قبول کرد ولی میدونم ق ...

تاثیری نداره چون ذات واقعیش همینه که الان رو کرده

چقدر این خانواده توهم دارن پسراشون پسر شاهن !!!والا شما باید منت بذارید پسری که نه سربازی رفته نه در ...

کلا خیلی ادعا دارن و پز میدن 

از هر ۱۰ تا جمله ای که مادره میگفت ۹ تاش ادعای الکی بود 🙄

بعد چون ما دوست بودیم من از همه زندگی اینا تو این مدت خبر داشتم کلی از حرفاشو که دروغ بود میفهمیدم 

خارج از حوصلست الان وگرنه تعریف میکردم کامل برات

سلام تا الان هر قدر زمان لازم بوده دادی..... به نظرم اصلا دیگه با پسره حرف نزن ....حتی دلیل هم نیار ...بزار خانواده اش رو راضی کنه بیان به التماس 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
آخه دو سال یا ۵ سال نداره یکی به یه نفر دل ببنده دیگه همون سال اولم بسته نمیدونم اینا چرا اینجوری بر ...

خانواده این دوس پ س ر منم اصلا ب عشق اعتقادی نداشتن اصلااااا، منو دوس پ س رم عاااشق همدیگه بودیم باورت نمیشه گریه میکردیم برای همدیگه همش

حتی یه چیزی بگم شاید باورت نشه، باباش رفت به مشاور پول داد که ب زنش که میشه مادر پسره بگه این دختره بدرد نمیخوره چون مادره تازه راضی شده بود ولی پدره میگفت اختلاف فرهنگی و این چرتوپرتا حالا اصلا اختلاف خاصی نداشتیم اصننننن تو ی دنیای دیگ سیر میکرد 

خلاصه خیلی قلبمو شکوندن😔

کلا خیلی ادعا دارن و پز میدن از هر ۱۰ تا جمله ای که مادره میگفت ۹ تاش ادعای الکی بود 🙄بعد چون ما دو ...

می‌دونم عزیزم اصلا نیازی به توضیح نیست .کلا مدل آدمهای پر ادعا و متوهم همینه از درون خالی ولی پر ادعا و لافی 

کلا خیلی ادعا دارن و پز میدن از هر ۱۰ تا جمله ای که مادره میگفت ۹ تاش ادعای الکی بود 🙄بعد چون ما دو ...

اینو هم کامل درک میکنم کامل 

به نظرم جدی با دوست پسرت حرف بزن یه حرکتی بزنه مگه عمرت بسته اینترنتی تموم شه بره دوباره بخری

خیلی جدی حرف زدم 

نه فقط من همه‌ی دوستاش بهش گفتن اگه کاری نکنی ما واقعا به دوست داشتمت شک میکنیم که این همه مدت ادعا داشتی 

کلی باهاش دعوا کردن گفتن این چه وضعیه یه کاری بکن ولی همینی که گفتم شده با همه اینا

به نظرت یه مدت جوابشو کلا ندم چی ؟!